Vitaminfogyasztás

A vitaminfogyasztás alapvető alkotóeleme az egészséges táplálkozásnak, az egészséges életmódnak.
vitamin
Rengeteg típusú vitaminkészítmény kapható manapság, és az emberek sokszor nem tudják, hogy melyiket válasszák. A legnagyobb probléma azonban, amikor multivitamin helyett valaki saját maga állítja össze a vitamin adagot, és mindezt úgy, hogy nincs tisztában az arányokkal.

Erre legjobb példa a C-vitamin, melyről minden ember tudja, hogy szükség van rá, ám azzal már sokkal kevesebben vannak tisztában, hogy milyen vitaminokat kell hozzá társítani, hogy ne alakuljon ki hiány.

Amikor úgy történik a vitaminfogyasztás, hogy az arányok eltolódnak, tehát egy fajta vitaminból több jut a szervezetbe, másik fajta vitaminból meg semennyi, akkor azonnal bekövetkezik egy sokkal nagyobb mértékű vitaminhiány, mint ami előtte volt. Tehát, a helyzet rosszabbodik.

Erre a legjobb megoldás, ha olyan vitaminkészítményt választunk, ahol a megfelelő arányban össze van állítva a komplex készítmény.

A másik alapvető probléma a vitamin készítményekkel, hogy vannak szintetikus készítmények, melyek nagyobb kárt okoznak, mint maga a vitaminhiány. Ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, ha természetes vitaminforrást találunk. A készítmények leírásánál fel van tüntetve, hogy mely vitamin készül természetes forrásból, és melyik szintetikus alapanyagú.

Az AKTIV árpa formula óriási előnye, hogy könnyen felszívódó természetes vitaminokat tartalmaz, tehát semmilyen szintetikus alapanyag nem található meg benne. Az AKTIV árpa formula, sok más előnye mellett, segít a szervezet vitaminháztartását egyensúlyba hozni, valamint más forrásokból származó vitaminok felszívódását is nagymértékben elősegíti.

Azok számára, akik nem ismerik a vitaminokat, ám tudják, hogy vitaminfogyasztás szükséges számukra, érdemes az AKTIV árpa formula mellett dönteni, mert ez egy olyan biotáplálék, mely révén nem alakul ki egyoldalú vitaminfogyasztás, tehát semmilyen vitaminhiány, valamint teljesen mentes mindenféle szintetikus adalékanyagtól. Gyermekek számára különösen ideális választás az AKTIV árpa formula.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.