Vérnyomás stabilizálása

Magas vérnyomás problémákkal sokan küzdenek manapság, melynek stabilizálása, csökkentése azért nagyon fontos, mert szövődményes betegségek is kialakulhatnak.
hipertónia magas vérnyomás
Krónikus magas vérnyomásnak, illetve hipertóniának azt az állapotot nevezzük, amikor a vérnyomás huzamosabb időn keresztül meghaladja a normál értéket. Ez az állapot nem csak kellemetlen, de nagyon sok súlyos betegség kialakulásához segíti hozzá a szervezetet, mint például a szívbetegségek, érrendszeri rendellenességek, és még számos szövődményes megbetegedések.

A magas vérnyomás tünetei könnyen felismerhetők, ilyenkor gyakori a fejfájás, a szédülés és a látászavarok, az orrvérzés lehet egy intő jel a magas vérnyomásra.

Számszerűsítve: az optimális vérnyomás érték 115/75 és 130/85 között van. Az ennél magasabb érték már magas vérnyomásnak számít, és károsítja a szerveket, kialakulhatnak a szövődményes megbetegedések.

A magas vérnyomás kialakulása szorosan összefügg a természetes kezelésének módjával, ezért érdemes megvizsgálni azt. A legtöbb esetben az ok a mozgásszegény életmód, a túlsúlyosság, ezen túlmenően, az egészségtelen és rendszertelen táplálkozás.

Éppen ez az oka annak, hogy ha egy magas vérnyomással küzdő egyén áttér az egészséges életmódra, elkezd rendszeresen mozogni, valamint egészséges táplálkozást vezet be életébe, akkor a vérnyomás elkerülhetetlenül csökkenni kezd, olykor beáll az optimális értékre és stabilizálódik.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása révén többen tapasztalták ezt a megdöbbentő eredményt, hogy vérnyomásuk normál értékre csökkent, és azt az értéket stabilan megtartotta hosszú időn át.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása révén az immunrendszer is erősödik, tehát a stressz is ritkább lesz a hétköznapokban, ami szintén az elsődleges előidézője a magas vérnyomásnak, tehát szintén egy alapvető okot sikerül általa kiküszöbölni.

Cukorbetegség és vesebetegség esetén érdemes odafigyelni, mert ez a két betegség hozzájárulhat magas vérnyomás kialakulásához.

Az AKTIV árpa formula beépítése a napi étrendbe hozzásegíti a szervezetet, hogy nagyobb ellenálló képességgel bírjon, és optimális értéken tartsa a vérnyomást.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.