Tömegsporthoz

Bármilyen tömegsportról is legyen szó, az nem csupán szimpla testmozgást jelent, hanem nagyszerű közösségi programot. Ezért is van az, hogy a sport ezen formája még mindig igen népszerű.
kirándulás
A legnépszerűbb tömegsportok a futás, úszás, kerékpározás, futball, túrázás, de még egy csapatos kirándulás is ide sorolható.

Tömegsport programokhoz az emberek általában visznek magukkal élelmet és folyadékot, főként ha olyan kirándulásról vagy túrázásról van szó, mely a nap nagy részét kiteszi.

Ezek az alkalmak megkönnyíthetők, ha szendvicsek helyett az AKTIV árpa formula megoldására esik a választás, melyet nem csak szállítani könnyebb, de útközben egyszerűen, egy perc alatt elkészíthető, és tiszta energiát ad a további órákra.

Szinte mindenkivel megesett már, hogy túrázás során, amikor a csapat leült étkezni, utána nagyon nehéz volt újra nekiindulni a hátralévő kilométereknek. Ez nem csak az izmok merevedésének tulajdonítható, hanem annak is, hogy a tápanyag emésztése energiát követel, és így az újra kezdődő gyaloglás során az ember sokkal erőtlenebbnek érzi magát.

A legegyszerűbb módja a kirándulásra való felkészülésnek, ha egy adag AKTIV árpa port teszünk egy műanyag flakon vagy egy kulacs aljára. Ez könnyű és kis helyen elfér. Majd amikor étkezésre kerül a sor, akkor egy-két deciliter folyadékot kell csak hozzáönteni, összerázni, és már iható is. A normál étkezésnél sokkal gyorsabb a folyamat, megállni sem kell hozzá túl sok időre, valamint olyan mértékű felfrissülést és energiapótlást nyújt, ami megkönnyíti a hátralévő útszakaszt.

Akár több adag AKTIV árpa formula is bekészíthető az útra, így bármikor úgy érzi az ember, hogy hanyatlik az energiaszintje, az gyorsan és könnyen pótolható.

Különösen érdemes akkor alkalmazni ezt a módszert, ha gyerekekkel kirándulunk, hiszen ők egy beiktatott szendvicses étkezés után nem csak fáradtabbak, de nyűgösek is lesznek, ami megnehezíti a kirándulást, és nyűglődő gyerekekkel már nem is olyan élvezetes a családi vagy baráti csapatban a kikapcsolódás.

Az AKTIV árpa formula segítségével ez a nehézség kiküszöbölhető, ráadásul egészséges, érdemes kipróbálni.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.