AKTIV Árpa Formula – Terméktapasztalatok

Minden embernek naponta szüksége van az egészséges táplálékra, ezért az AKTIV Árpa Formula termékünk valamennyi korosztályt megcélozza: 6 hónapos kortól egészen a 100 éven felüliekig. Nélkülözhetetlen, azok számára, akik szívesen fordítanak több figyelmet az egészségükre.

Az AKTIV kiváló mind a sportolóknak, mind a menedzsereknek, hiszen szükségük van a jó erőnlétre, a kiváló fizikai-szellemi teljesítőképességre. Mindenki megtalálhatja termékünkben a saját részére szóló előnyeit. Az AKTIV jól felszívódó élő tápanyagokban gazdag, a mai kor emberének egészséges táplálkozási igényét kielégíti. Elkészítése gyors és egyszerű.
 

Fogyasztóink véleménye termékünkről

Az AKTIV Árpa Formulát fogyasztó vásárlóink jelezték, hogy rendszeres fogyasztás esetén már az első hónapban, fizika-szellemi állapotukban javulást tapasztaltak, és mind több területet fedeztek fel, ahol az Árpa Formula jótékony hatása érvényesül. Ezért sokan folyamatosan fogyasztják az AKTIV-ot.

Terméktapasztalatukat többen levélben megírták. Ezzel is megkönnyítve azok döntését, akik még nem ismerik a terméket, de kíváncsiak mások véleményére. Kérjük, hogy Ön is írja meg nekünk, mit tapasztal az AKTIV fogyasztásakor! Így Ön is hozzájárulhat embertársai egészségesebb táplálkozásához és lehet, hogy éppen egy betegség megelőzéséhez. A terméktapasztalatokat közreadjuk, íme:
 

Egy egyetemi kutató feljegyzései

Napi munkámban különféle biokémiai és táplálkozástudományi kutatási projekttel foglalkozom. Két éve kerültem kapcsolatba az Árpa Formulával. Kezdetben csak néha ettem belőle, de néhány hónap múlva érdekes változásokat tapasztaltam, ezért elkezdtem rendszeres fogyasztását. Számomra a legjelentősebb változás az volt, hogy sokkal több energiát éreztem magamban, és képes voltam akár órákon át is dolgozni szünet és fáradtság nélkül, amit korábban pihenéssel vagy étkezéssel félbeszakítottam.

Sokkal energikusabbnak és kevésbé éhesnek érzem magam. A termék további kedvező hatása az emésztés-szabályozás. Ezen a területen nekem nem voltak problémáim, de ismerek olyanokat, akiknek igen. Ezek az emberek elmondták, hogy sokkal jobban érezték magukat, miután kipróbálták az AKTIV-ot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó formában és kiváló fizikai állapotban kíván maradni.
 

Egy középkorú férfi beszámolója

Amikor elkezdtem fogyasztani a terméket, már az első héten éreztem változásokat magamon. Adott egy egész napra szóló energia kiegyensúlyozottságot, amolyan nyugalomfélének nevezném. Nem váltakoztak az élénk és fáradékony periódusok a fizikai-szellemi állapotomban. Könnyebbé vált az emésztésem, és nem kötötte le a figyelmemet a nehéz ételek, többek között egy kiadós csülkös bableves feldolgozása. Olyan érzésem volt egy ilyen étkezés után, mintha csak egy keveset ettem volna, pl. egy szendvicset, ami nem zavart további munkámban. Ezzel kapcsolatban még az is érdekes, hogy hamarabb elég az ételből. Hamarabb lakom jól. Nem kívánom azt a mennyiséget, mint azelőtt. Mondjuk ez nem is baj, mert elég sokat ettem korábban, van kb. 10 kg súlyfeleslegem, amit szeretnék leadni.

Amit még észrevettem, hogy tovább tudok fennmaradni este és végezni szellemi munkát, vagy olvasni, anélkül, hogy elálmosodnék. És még azt vettem észre, hogy az AKTIV csökkenti a kávé és az édesség utáni vágyat. Így könnyen el tudom dönteni, hogy egyek-e csokit, vagy igyak-e kávét, vagy csak később, vagy teljesen kihagyjam. Én alkoholt nem iszom, és nem dohányzom, ezért kíváncsi vagyok, hogy ezzel kapcsolatban mások mit érzékelnek. Az Árpa Formulát ajánlom mindenkinek, kortól és egészségi állapottól függetlenül érdemes kipróbálnia.
 

P. Zsuzsa 41 éves (Emésztés)

Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.


B. Attila 32 éves sportújságíró

Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.


S. Krisztina

Nemrég az első doboz AKTIV Árpacsírát fogyasztottam el. Nagyon remek, komolyan. Három héten át szedtem rendesen, megcsináltam a kétnapos csak-Árpacsíra-kúrát, kétszer is! Fantasztikus érzés volt, hogy tényleg nem voltam nagyon éhes, és gyönyörűnek éreztem magam a 3. napon!

Eredményként könyvelem el, hogy egyáltalán képes voltam semmi mást nem enni ezen kívül! Ez teljesítmény, mert szeretem a finom ételeket, az édességről pedig kimondottan kínok árán tudok lemondani, amúgy. És azt is észrevettem, hogy mintha nem jelentkeznének a szúrós, kellemetlen fájdalmacskák az emésztőrendszerem hasi tájékán, amióta árpázom. Egy másik siker: a kislányom is velem eszi és gyümölcslében elkeverve, nagyon ízlik neki!


I. Laci

AKTIV tapasztalatom: Úgy érzem, hogy sokkal több az energiám. Azt érzem, hogy általa meg tudok adni a testemnek mindent, amire szüksége van. Nincs figyelmem az evésem. Úgy érzem, hogy csak kedvtelésből és megszokásból eszem hagyományos ételeket. Valójában nincs szükségem rájuk.


Piroska néni 60 éves gyógymasszőr

Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.


Á. Zoltán (Sportolás)


Tapasztalatom az AKTIV termékkel kapcsolatban a sportolással függ össze. Én nagyon régóta, több mint 15 éve sportolok és így az egészséges táplálkozás is már régóta az életem része. Body-terembe járok 15 éve és fallabdázok 2 éve. A fallabda az egyik  legintenzívebb sport a világon. Hihetetlen intenzív. Ezért nálam itt a leglátványosabb a termék hatása. Nagyon nagy és hosszú távú energiát ad. Sokáig bírom a játékot, és energikus vagyok tőle. Már az edző- társam is ezt fogyasztja és ő is hasonló dolgokat él át.


S. N. Attila 26 éves

Természetes alkotórészei miatt, magas rosttartalma és arányos tápanyag-összetétele miatt is az a legjobb tápanyagnak tartom az AKTIV-ot. Adagolása során az volt a tapasztalatom, hogy érdemes több adagot, egyenletesen elosztva bevinni a szervezetbe. Napi: 4-6 adagot fogyasztok, egy adag: 2 evőkanál. Erős és energikus vagyok tőle, jobban, mint más táplálék-kiegészítőktől. Sportoláskor, edzés után 30 percen belül fontos egy adagot elfogyasztani, így az izmok folyamatosan épülni tudnak. Az emésztésem is sokkal kiegyensúlyozottabb, és érzem, hogy nincs káros anyag benne.


F. Sándor 53 éves kőműves

Nemrég hallottam az AKTIV Árpa porról! Azonnal ki is próbáltam. Kb. 2 hét után visszanyertem 30 évvel ezelőtti fizikai erőmet. Most 53 éves vagyok. 18 éves koromban izomerősítő, testépítő gyakorlatokat végeztem hosszabb időn keresztül, igaz az izmaim azóta nem fogytak el, de jelentősen legyengültek. Most pedig, az Árpa fogyasztásától az izmaim újra aktívak! Nehéz szavakba foglalni azt a fizikai érzést, amit ez az Árpa energia étel ad. Csodálatos erő! Elkezdtem forgalmazni, szívesen ajánlom másoknak.


Sz. Csabáné 56 éves (Magas vércukor)

Sok betegségem van, többek között cukorbetegségem is. A nagylányom ajánlatára, bő egy hónapja elkezdtem inni az AKTIV árpaport. Reggelente éhgyomorra iszom, a leírtak szerint. Minden hónapban vizsgálják a cukorszintemet. Amíg nem ittam az árpaport, 8,5 - 7,6 között mozgott a vércukorszintem. Amióta iszom, lement 6,5-re és áprilisban már csak 4,8-at mértek! Nagyon örülök, hogy van ez a készítmény. Nekem bevált, és nyugodt szívvel tudom ajánlani másoknak is.


N. János 40 éves taxis (Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.


Á. Béláné 62 éves

3 hónapja szedjük a férjemmel együtt az AKTIV Árpa Formulát. Részemről megszűntek a gyomor panaszaim, nincs puffadás érzés, naponta 1x eszem, reggeli helyett. A férjem sok gyógyszert kénytelen szedni (szívvel műtötték) az a tapasztalata, hogy közömbösíti a gyógyszerek mérgező mellékhatását, jobb az étvágya, nem irritálja a gyomrát a gyógyszer.


H. Györgyné és férje (Bélprobléma)

Hurutosak voltak a beleim, a bélbolyhok gyulladásban voltak, gyakori hasmenésem volt. Az AKTIV fogyasztása óta a hasmenésem kezd megszűnni! Reggel friss, kipihent, vagyok, már nem iszok kávét, csak délben, megszokásból, és estére sem fáradok el! Stressz helyzetekben az izmaim görcsbe szoktak rándulni. Most fájdalmaim vannak – az AKTIV dolgozik! Várom, hogy AKTIV-tól megszűnjenek az izomgörcseim is! Férjem napközben is fáradt szokott lenni, az AKTIV fogyasztása óta estére sem fárad el!


L. József

Krónikus vastagbélgyulladás (párosulva, hogy nincs epehólyagom) miatt eszem az AKTIV Árpa Formulát. Két hónap után az alábbiakat tapasztaltam: 1. A székletem rendszeres lett és az évek óta híg (hasmenés jellegű) széklet úgymond, megkeményedett. 2. A nyelvem állandóan tele volt lepedékkel - ami az emésztés elégtelenséget mutatta, - az utóbbi időben szinte letisztult. Nem tudom, hosszabb távon milyen hatása lesz, de hogy az emésztést nagyban elősegíti, javítja, az Tény!


B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas

Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.


G. György 79 éves nyugdíjas (Energia, méregtelenítés időseknek)

A lábamon sebek voltak, amik nem gyógyultak semmilyen kezeléstől. Különböző krémeket adtak rá, borogatást próbáltam, de nem javult. Ezek a 2. doboz AKTIV fogyasztása közben teljesen eltűntek. 79 éves vagyok és reumás. Csontmeszesedésem van, hajolni nem tudtam. Több éve a villamosra a lépcsőn csak egyesével kapaszkodva tudtam felmenni. 1 kg súly cipelése is nehezemre esett. Nem volt erő a lábamban. A 3. doboz AKTIV után képes vagyok bevásárolni. Lépcsőn, kapaszkodás nélkül, több kg-os csomaggal is tudok közlekedni. Ma már le tudok hajolni és felvenni a földről egy papír fecnit. A mély fotelből úgy kellett korábban felsegíteni, ma már egyedül fel tudok állni.


B-né, Erzsike 75 éves nyugdíjas

Kb. 2 hónapja mindennap fogyasztok AKTIV Árpát. Azt tapasztaltam, hogy hosszú évek óta először megállás nélkül tudok 40-45 lépcsőfokot menni. Azelőtt 10-15 lépcsőnként meg kellett állnom pihenni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kortól függetlenül.


H. Ilona (Bőrprobléma)

Nagyon tetszik nekem az AKTIV! Pattanásos volt az arcbőröm mindig, már régóta, mint egy tinédzsernek. A harmadik doboz szedésekor, amikor már nagyobb napi adagokat fogyasztottam, a pattanások eltűntek, megszűntek, nem tértek vissza! Az egész napos műszakot vidáman végig-dolgozom, és kollégáim csodálkozására jól bírom. AKTIV fogyasztása előtt alig bírtam ki a hosszú munkaidőt! Az állapot-változásomat látva, két kollégám is elkezdte az AKTIV Árpát fogyasztani.


M. Katalin 48 éves rendszergazda

Megégettem a szoláriummal az arcomat. Két napja csinálok rá olyan pakolást, hogy árpapor, kefir, egy pici méz, három csepp citrom, olívaolaj, majd ezt a tésztaszerű masszát felkenem az arcomra. Mindezt szépen eloszlatni, és utána egy félóra múlva lemosni, hát tökéletes. Teljesen bársonyos lesz a bőr, megtelik vízzel, a ráncok kisimulnak, eltűnnek. Nagyon csúnya volt az arcom, égési nyomok voltak rajta, namost ahhoz képest, két nap alatt az AKTIV Árpa így rendbe hozta.


B. Zsuzsanna 34 éves vendéglátós (Fogyókúra)


A fogyókúra szempontjából: amióta fogyasztom az AKTIV-ot nem önmagában az étvágyam szűnt meg, hanem, ha meg is éhezem, fele annyit tudok csak elfogyasztani. Rossz szokásom volt, hogy esténként nassoltam, azonban az árpacsíra fogyasztásával erre már nincs igényem, az elfogyasztott vacsora bőven elég. Mivel egyébként is egészségesen élek, a hatás nálam már 4-5 nap után jelentkezett. Az addig kínzó bőrproblémáim pedig fokozatosan megszűntek.


T-né Henrietta 30 éves

2006. januárban kezdtem el szedni az AKTIV Árpa Formulát. Sok jót hallottam róla, ezért én is elkezdtem fogyasztani. Az igazság az, hogy fogyni akartam, és ez be is jött. Március végéig 8 kilót fogytam úgy, hogy nem éheztem. Tehát fogyás szempontjából tökéletes termék. Ajánlom mindenkinek, aki fogyni szeretne, mert kicsi odafigyeléssel, és az árpával meg lehet valósítani!


K. Zsuzsa

Két hónapja ismerem az AKTIV Árpa Formulát, és azóta szerepel az étrendemben. Általában reggelire eszem, vagy vízben feloldva, vagy joghurtba elkeverve. Az őszi fáradtság ennek hatására elkerült, s a végtag fájdalmaim is enyhültek. Eddig egy hosszabb ünnep vagy szabadság után mindig felszedtem néhány kilót, mióta eszem az AKTIV Árpa Formulát, ez nem fordul elő. Testsúlyom kismértékben, de folyamatosan csökken. Elégedett vagyok a termékkel, továbbra is fogyasztani fogom.


T. Beáta 36 éves tanárnő (Candida gomba)


A Candida gomba miatt kezdtem el érdeklődni a reformélelmiszerek iránt. Meg volt állva az emésztésem. Elkezdtem AKTIV Árpa Formulával egy diétát. Az árpát tízóraira és lefekvés előtt fogyasztottam. Megjavult az emésztésem. Korábban sokszor volt székrekedésem, de ez is meg-változott, már nincs vele problémám. Amióta elkezdtem enni, az energiám is feltűnően több lett.


Gulyás Sára 20 éves


A Candida gombára a diétám után kezdtem enni az AKTIV Árpa Formulát. 5 hónap után abbahagytam, de 2 hét után újra jelentkeztek a bőrproblémáim. A diétát nem, de az árpa evését folytattam, és azóta is van mindig otthon a polcon. Minden reggel eszem belőle. Alig két hét után megszűntek a gondjaim. A hatodik dobozzal szedem. Tudom, hogy a Candida gomba a savas szervezetben érzi csak jól magát. Az Árpa Formula pedig nagyon jó lúgosító!


S. Ádám programozó 21 éves (Fogyókúra)

Munkám során nagyon sokat kell ülnöm. Ezért a súlyom az elmúlt 2 évben jelentősen gyarapodott. Három hónapos kúrát tartottam az AKTIV Árpa Formulával. Reggel és este fogyasztottam tejjel elkeverve. Délben főtt ételt ettem. 3 hónap alatt 7 kg-ot fogytam, úgy hogy nem voltam éhes!


B. István nyugdíjas 68 éves

Gerincműtétem volt, ödémás volt a lábam. 1 éve szedem az AKTIV Árpa Formulát, és már nem kell tolószék! 15 kg-ot fogytam le tőle. Étkezések kiváltására használom, teljesen bevált! Hostess által ismertem meg a terméket. A többi fogyi termékkel fogytam, de visszahíztam. Az Árpa Formulával tartom a súlyom. Energikus lettem, jobb lett a közérzetem. Mindenkinek ajánlom, aki  egészségesebben szeretné élni az életét!


E. Géza 50 éves talpdiagnosztikus

Az a tapasztalatom, hogy esténként nem vagyok olyan farkaséhes, mint előtte, és eggyel kisebb nadrágméretet hordok. Az egész családom fogyasztja az AKTIV Árpa Formulát!


L. Renáta 28 éves eladó

Nagyon bevált nekem, már hónapok óta fogyasztom AKTIV Árpa Formulát. Eleinte reggeli és vacsora helyett fogyasztottam. És nagyon jó eredményeket értem el a fogyás területén, 5 kilót sikerült így egy hónap alatt leadnom. Valamint most már minden nap van székletem. Most már „árpafüggőnek” tartom magam.


J-né Etelka 36 éves pedagógus

Én eleinte kételkedtem abban, hogy ettől fogyni lehet! Mivel régebben kóstoltam már más fogyasztó hatású porokat, azt gondoltam ennek az Árpa Formulának is valami szörnyű, lenyelhetetlen íze lesz. De nem! Nagyon finom, kellemes ízű, bármiben is keverem föl, mindennek átveszi az ízét. Fogytam tőle 5 kilót, és olyan energikus lettem, hogy az életembe beiktattam a mozgást, hogy még egészségesebb és fittebb lehessek. Mindenkinek csak ajánlani tudom az AKTIV Árpa Formulát!


V. Jánosné 48 éves adminisztrátor

4 hete iszom az AKTIV Árpa Formulát és nagyon meg vagyok vele elégedve. Már nagyon sokféle fogyókúrát kipróbáltam és semelyiktől nem fogytam. Most viszont már 5 kg-ot fogytam. Azelőtt az ízületeim is nagyon fájtak, már nem fájnak annyira. Az izomgörcseim is egyre ritkábbak. Nagyon jó hatással van a szervezetemre, egyáltalán nem kávézom, és nagyon jól érzem magam, főleg hogy már fogytam is tőle.


K. Beáta 14 éves tanuló


Anyukám vett magának AKTIV Árpa Formulát és úgy gondoltam, én is elkezdem használni. Miután látta, hogy rendszeresen fogyasztom, nekem is vett egyet. Szeretnék lefogyni 10 kg-ot, eddig 4-et fogytam az Árpa Formulának köszönhetően. 1 hónap alatt minden reggel és este megeszem belőle egy kanállal. Nem leszek éhes utána 2 óráig. Ajánlom másoknak is, akik ugyanúgy fogyókúrázni szeretnének.


P-né Viktória 48 éves tanárnő (Emésztés, anyagcsere problémák)


Egy termékbemutatón láttam AKTIV Árpa Formulát. Ez már több mint egy éve volt. Emésztési problémáim, valamint allergiás panaszaim voltak. Azóta rendszeresen fogyasztom (reggel és este). Közérzetem javult, kevésbé vagyok fáradékony. Már ajánlottam másoknak. Örökös éhségérzetem jelentősen csökkent.


Sz.Gábor 55 éves üzletvezető

1 hónapja fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát. Energiát ad, puffadásom elmúlt, normál a székletem, alvásnál nincs gondom azóta. Naponta egyszer eszem. Ajánlom: aki folyamatosan fáradtsággal és bélpanaszokkal küzd.


P. Eszter 28 éves üzletkötő

Sok gondom volt az emésztéssel. Sűrűn fájt a hasam és puffadtam. Már az első nap tapasztaltam a változást, amikor elkezdtem szedni az AKTIV Árpa Formulát. Munkám során sokat utazom, ezért mindig van bekeverve egy adag Árpa Formula, és ha éhes vagyok, de nincs időm megállni enni, csak megiszok egy adagot, és máris telít.


V. Tiborné Erika 43 éves irodavezető

Olvastam a szórólapot, így találkoztam a termékkel először. Általános immunerősítőként kezdtem el alkalmazni az AKTIV Árpa Formulát. Most tartok a 8. doboznál. A lányom 3 hónapig szedte általános vitamintartalom kiegészítőként teával. Amikor két hétig nem ettem, megéreztem rögtön a hiányát. Anyagcserét javítja, rendben tartja. Ajánlom gyümölcslével. Kimondottan az összetétele miatt kezdtem el enni. Inkább ez, mint a tabletták! Könnyen megemészti a gyomrom. Anyagcsere problémákkal küzdőknek ajánlom.


V. Imréné 38 éves

2 kanállal szoktam joghurtba vagy kefirbe keverni. Általában reggelire fogyasztom, de időnként vacsorára is. A közérzetem kifejezetten javult, és nincsenek már emésztési problémáim sem. A puffasztó ételeket sem érzem meg, vagyis nem dagad meg tőlük a gyomrom, ha az AKTIV Árpa Formulát rendszeresen fogyasztom.


K. Júlia 20 éves telemarketinges

Komoly székrekedéssel küzdök már régóta. Az AKTIV Árpa Formulát joghurttal eszem reggelente, a rosttartalma miatt. Ha olyan kedvem van, egész nap csak ezt eszem, és méregtelenítő napot tartok. Nem szeretnék hashajtón élni, mert nem szeretem a vegyszeres dolgokat és a gyógyszereket. Az Árpa Formula teljesen bio, és semmilyen káros vegyszert nem tartalmaz, még tartósítószer sincs benne. Már az 5. dobozzal szedem, és azóta rendben van az anyagcserém.


K-né Sz. Ágnes 34 éves árufeltöltő (Méregtelenítés)

Tavasszal vettem egy doboz AKTIV Árpa Formulát, méregtelenítés céljából. Megcsináltam a 2 napos kúrát, és nagyon jól éreztem magam utána. Gyerekeim is megkóstolták, nagyon ízlik nekik joghurtban elkeverve. Azóta az egész család fogyasztja, még a férjem is. Rendszeres vásárlói vagyunk!


P. Ágnes 33 éves fodrász

Én megcsináltam vele azt a két napos méregtelenítő kúrát, amit javasoltak, és nagyon jót tett a szervezetemnek. Valóban ki lehet vele bírni, egyáltalán nem voltam éhes. Rostos gyümölcslébe tettem bele. Az AKTIV Árpa Formula teljesen kitisztított és fogytam is tőle.


S-né Ildikó 46 éves vállalkozó

Nagyon sokat dolgozom, kevés időm van étkezni. Stresszes, feszült életet élek. Gyomrom rendszeresen fájt. Harmadik dobozzal eszem az AKTIV Árpa Formulát, és azóta nem fáj a gyomrom. Lányom most kezdte el enni, mert méregteleníteni kell a szervezetét, az örökös felfázások miatt. Naponta fogyasztjuk, (amikor megéhezünk) szűrt 100%-os alma lébe keverve.


B. Ferencné 78 éves nyugdíjas

Súlyos műtéten estem át, de amióta az AKTIV Árpa Formulát iszom (2 hónapja), sokkal jobban érzem magam. A leleteim is jók lettek, és a kórházban is azt javasolták, hogy csak igyam tovább. Köszönöm!


Sz. Péterné 64 éves nyugdíjas (Ízületi problémák)


Könnyebben mozgok, amióta fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát. Jobb lett a közérzetem. Amikor szedni kezdtem, lerajzoltam a kezemet egy papírra. Egy hónap múlva újra lerajzoltam, és 4 cm-rel kisebb volt, mert lement az ízületi gyulladás, és a puffadtság. Az ízületeim jobban hajlanak, és most már le is tudok hajolni!


S. Zsuzsanna 40 éves

Anyukám fogyasztja, aki 62 éves. Fájtak a csontjai, az ízületei; és depressziós volt. 3 doboz AKTIV Árpa Formula után minden panasza elmúlt. A vérnyomása normalizálódott, és már nem szed rá gyógyszert. Sok jót hallottam előtte a termékről, és a promóciót is elolvastam, de nem hittem el, hogy ennyi mindenre jó az árpa, amíg az anyukámon nem láttam a gyógyulást.


H. Miklósné 66 éves nyugdíjas (Cukorbetegség)

Esténként csak ezt eszem. Cukorbeteg vagyok, és eddig nagyon ingadozott a vércukorszintem. De amióta az AKTIV Árpa Formulát eszem, ez teljesen beállt. Emésztési problémáim is voltak, és ezeken is segített. A látásom is javult azóta. 3 hónapja eszem, esténként 2 evőkanálnyit keverek el baracklében.


B. Edina 32 éves eladó

Régóta tisztában vagyok az árpa előnyös hatásaival, de csak a tájékoztató részletes tanulmányozása után szántam rá magam a termék megvásárlására. Fél éve fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát. Nekem rendszeres használata jó közérzetet és állóképességet biztosít. Anyukámnak is vettem 3 dobozzal. Neki csalánteában elkeverve adtam, és 2-3 hónap múlva 5-re lement a cukra.


D. Edit 76 éves nyugdíjas

Cukorbeteg vagyok, így mindent kipróbálok, ami javíthat állapotomon. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát, és nagyon meg vagyok elégedve vele. A cukrom folyamatosan csökken. Reggelire paradicsommal fogyasztom, de mivel annyira megszerettem, így uzsonna helyett is ezt eszem. Egyre jobban vagyok! A családomat is rá fogom szoktatni az Árpa Formula fogyasztására.


K. Tóth Károlyné 57 éves

Cukorbetegség miatt kezdtem el fogyasztani az AKTIV Árpa Formulát. 2 éve eszem mindig reggelire. 12 óráig megtartom a cukorszintet. Már 1 hónap után éreztem, hogy jó. Kefirben elkeverve fogyasztom. Amikor a vacsorát kiváltva ettem, fogytam. A diabéteszes doktor - akihez járok -, nagyon örül, hogy fogyasztom. Elsősorban cukorbetegeknek ajánlom.


H. Olga 32 éves pedagógus

Azt hallottam, hogy a vércukor szintet rendben tartja, ezért is kezdtem el fogyasztani az AKTIV Árpa Formulát. Energikusabb vagyok, mint előtte. Cukorszintemet rendben tartja. Az első két nap alatt fogytam 2 kilót. Az első két hétben további 4 kilót, az ezt követő fél évben további 7-et. Mindemellett éhségérzetet nem éreztem. Őszibarack lébe vagy joghurtba keverve fogyasztom. Első félévben reggel, este, utána csak este. Nem szedtem vissza a leadott kilóimból. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd.


G. Péter 32 éves gépkocsiszerelő
(Gyomorsavtúltengés)


Termékbemutatón találkoztam az AKTIV Árpa Formulával. Egészségesebb táplálkozás miatt kezdtem el szedni, mint kiegészítőt. Egy hónapja fogyasztom napi rendszerességgel, 2 x gyümölcslével. Tapasztalataim: fittebbnek érzem magam, jobb a közérzetem, gyomorpanaszaim enyhültek, kevesebbet eszem, és ezt is végre rendszeresen, mert kibírom az étkezések közti szünetet, amit korábban nem.


Sz. Zsuzsanna 25 éves, eladó

2 és fél hónapja fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát, energiát ad, emésztésem azóta rendben van, a gyomorsavam azóta nem irritál. Mindennap eszem, reggelire.


T. Beáta 21 éves, diák

Én azért próbáltam ki az AKTIV Árpa Formulát, mert nagyon sok volt a gyomorsavam. Mióta eszem, ezzel nincs gondom, és nem érzem azt a rossz ízt a számban. Azt tapasztaltam, hogy a bőröm is szebb lett tőle.


P. Edit 45 éves (Szellemi fáradtság, alacsony energiaszint)

Először a lányom kezdte fogyasztani az AKTIV Árpa Formulát. Aztán én is belekóstoltam. Azóta külön dobozt veszünk! Már két dobozzal ettem az árpából, mindig éhgyomorra eszem. Nagyon szeretem az ízét, gabonakávéba szoktam tenni, ami nem tartalmaz koffeint. Az Árpa Formulával kiválthatom a kávét. Egészen feldob, a napi munkához elég energiát ad. Nagyon finom rizstejjel is, bio joghurttal egészen mennyei. Méregtelenítő léböjt kúrához is szoktam használni, hogy ne legyek éhes.


L. Zoltánné 40 éves eladó


Nagyon fáradékony voltam, ami a vérnyomásommal, és vérszegénységemmel volt össze-függésben. Ez teljesen megszűnt, és érezhetően több az energiám, már nem szédülök. Én a vacsorát szoktam az AKTIV Árpa Formulával kiváltani, így nem nassolok este.


T. Zoltánné 68 éves nyugdíjas

Az emésztésem csodálatos. Ez az AKTIV Árpa Formula feldobja az embert. A puffadásom elmúlt. Jó lett a közérzetem. Nagyon sok energiát ad, és ezt érzem a legjobban. Ajánlom mozgásszervi és érrendszeri betegeknek.


L. Lászlóné 68 éves nyugdíjas

A családban a 18 éves unokám 11 hónap alatt letette a középfokú C kategóriás angol nyelvvizsgát. Az AKTIV Árpa Formula fogyasztásával azt érezte, hogy fog az agya, frissebb volt, jobban tudott koncentrálni. Lányom évek óta nagy fizikai megterhelés alatt van, és az Árpa Formula kéthetes szedése után csaknem a régi frissessége tért vissza. Jómagam jó eredménnyel használom fogyásra is. A másfél éves mozgássérült unokámnak nagyon sokat segített az étvágytalanságán, és az energia szintjén. Mindenféle civilizációs betegségre tudjuk ajánlani, amikor ebben az agyonhajszolt, túlterhelt világban nem ér rá az ember nyugodtan enni.


K. Rita 26 éves

Én a két napos méregtelenítő kúrát csináltam végig. Gyümölcsjoghurtban kevertem el a két evőkanálnyi őrleményt. Mind az öt étkezést az AKTIV Árpa Formulával váltottam ki. Ami érdekes volt, hogy egyáltalán nem éreztem éhséget, (pedig mielőtt elkezdtem volna, ebben kételkedtem) sőt a közérzetem kifejezetten jobb lett. Amióta fogyasztom, kevésbé vagyok fáradékony, és a tíz órás munkámat is jobban viselem, mert energikusabb vagyok.


K. Károly 60 éves

Ha egy szóval jellemezhetném az AKTIV Árpa Formulát, ennyit mondanék: „VITALITÁS”. Vagy reggel vagy délután fogyasztom. Általában reggelire vízzel fogyasztom, és ezzel váltom ki a reggeli rántottámat. Jobban érzem magamat tőle, nem eszek annyit, és egy keveset már fogytam is tőle. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a finom és egészséges termékre.


F. Magdolna 61 éves nyugdíjas

Kóstoltatás során hallottam róla, 2 éve fogyasztom rendszeresen az AKTIV Árpa Formulát. Tökéletes reggeli. Jó irányú fizikai erőnlétjavulást adott. Puffadásérzés csökkenés, kellemes stressz-kompenzáció. Minden reggel joghurtban vagy friss gyümölcslében elkeverve fogyasztom. Szívesen ajánlom másoknak is, akik minden nap szellemi vagy fizikai terhelésnek vannak kitéve.


H-né Zsuzsa 43 éves eladó


Második hónapja fogyasztom az AKTIV Árpa Formulát. Általános energiával tölt fel, kávé helyett iszom. Immunrendszer erősítésre, fáradtságra fogyasztom. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel!


W. Viktória 28 éves

Anyukám kezdte el szedni az AKTIV Árpa Formulát, mert fájt a karja, s nem használt neki semmi. Az árpát kipróbálva a fájdalma 2 hét múlva jelentősen csökkent, és azóta el is múlt. Én nagyon pörgős vagyok, a rengeteg munkához pedig komoly erőnlét kell! A gazdaságunkban sok a teendő. Ezért szedem az Árpa Formulát. Most olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi!

Ezt mondták még – válogatás röviden

B.Zs. – Az AKTIV Árpát fogyasztva 10x akkora energiám van, mint a hagyományos étkezésektől! Ha csak ezt eszem, akkor is teljes értékű táplálék a testemnek. Az AKTIV Árpát fogyasztva, nem kalandozik el a figyelmem, akár egész nap is tudok arra koncentrálni,
amit csinálok.

K.L. – Amikor eszem az AKTIV Árpát, akkor mindig ki tudom aludni magam, és napközben is elegendően energikusnak érzem magam.

É.T. – Éjszaka nagyon éhes voltam. 2 kanál árpa gyümölcsös joghurttal viszont jóllakatott. Reggelente fájni szokott a gyomrom, az árpa bevétele után azonban nem fájt.

A.Cs. – Eddig, ha jött az ebéd ideje, rám tört az éhségérzet, és hatalmába kerített. Ettem, amit találtam. Amióta AKTIV Árpát eszek (iszok) reggelire, azóta nincs ez a gyötrő érzés. Ezen felül, ha AKTIV Árpát eszek reggel, akkor 2-3 óráig jól elvan a testem, nem igényel figyelmet tőlem, a figyelmemet az egyéb tevékenységemre fordíthatom.

És Ön mit tapasztalt? Szívesen vesszük az Ön beszámolóját is!

Fogyassza Ön is rendszeresen az AKTIV-ot, és éljen sokáig egészségesen!

Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.