Szellemi aktivitás növelése

tanulásMinden ember számára van egy optimális energiaigény, aminek biztosítása révén normál módon tud működni. Azok számára, akik szellemi munkát folytatnak, és ebbe a diákok is beletartoznak, akik nap, mint nap tanulnak, sokkal több energiára van szükségük, mivel a gondolkodásnak igen magas az energiaigénye.

A megfelelő mértékű energiát kizárólag táplálkozás révén tudja bárki biztosítani saját maga számára, és egyáltalán nem mindegy, hogy az adott táplálék milyen minőségű, milyen mértékben tartalmaz fehérjét.

A fehérjeigény grammban való meghatározása nem a legjobb módszer, hiszen ez egyénenként változhat, elsősorban a fizikai vagy szellemi megterhelés mértéke szerinti.

Ezen túl azt is érdemes számításba venni, hogy a fehérje hasznosítása nem minden szervezet esetében azonos, ez egészen sok tényező függvénye.

Nem véletlen, hogy a felsőoktatásban megfigyelték, hogy vizsgaidőszakban a diákok sokkal nagyobb mennyiségű táplálékot vesznek magukhoz, sokkal többet esznek, mint normál esetben. Ez nem a stresszes evés számlájára írható, bár ez is befolyásolhatja.

Többnyire, a diákok a megnövekedett energiaigényüket szeretnék egyensúlyba hozni, a felhasznált energiát szeretnék pótolni. Mivel a táplálékok nagyrészt nem megfelelőek, ezért sokkal nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani, hogy a megfelelő energia pótolva legyen.

A mértéktelen evés helyett sokkal ésszerűbb táplálék kiegészítőket fogyasztani, valamint az AKTIV árpa formulát beépíteni a napi étkezésbe. Vizsgaidőszak folyamán akár naponta többször is érdemes AKTIV árpa formulát fogyasztani, mely pótolja a szellemi aktivitás okozta energiaveszteséget.

Mivel napjainkban már az általános iskolákban is igen magas az elvárás, ezért gyermekek számára is érdemes napi szinten beépíteni az étkezésbe az AKTIV árpa formulát. Így akkor sem történik teljesítménycsökkenés, amikor a gyermek testi fejlődése hirtelen sok energiát von el az egyéb tevékenységektől.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása olyan energiatöbbletet biztosít a tanulók számára, mely lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény elérését, hasonló mértékű idő és energia befektetés révén.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.