Székrekedés és hasmenés

székrekedés hasmenésA székrekedés és a hasmenés egyaránt emésztési problémákból adódnak, ami a legtöbb esetben a helytelen táplálkozásra vezethető vissza.

A gyógyszeres kezelés általában csak a tüneteket szünteti meg, ám az emésztés optimális működését nem állítja helyre, ehhez szükség van természetes gyógymódra, melyhez az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása kitűnő lehetőség.

Székrekedésnek azt nevezzük, amikor a székletürítés ritka és kis mennyiségű. Ennek leggyakoribb oka a bélcsatornában megrekedt emészthetetlen anyagok felhalmozódása. Mivel ezek az anyagok tartalmaznak toxinokat, melyek a bélfalon keresztül felszívódva visszajutnak a véráramba, ezért a székrekedésnek szinte állandó folyománya a fejfájás, levertség, kimerültség, olykor a depresszió okaként is ezt jelölhetjük meg.

Ezeket a tüneteket a visszamérgezés okozza, és nincs más megoldás, mint a béltisztítás, azután a megfelelően egészséges táplálkozás bevezetése, mivel ezzel megelőzhető, hogy a továbbiakban hasonló helyzet kialakuljon.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása lehetővé teszi, hogy a bélcsatornákat tisztán tartsuk, mivel rostos összetevői folyamatosan letakarítják a bélfalra tapadt emészthetetlen anyagokat. Ezzel helyreáll az emésztési folyamatnak ez a része, és a székrekedés, valamint az ebből következő szövődmények megelőzhetők.

A hasmenés szintén egy emésztési problémára, rendellenességre utal, ráadásul ez még veszélyesebb szituáció, mivel kiszáradás következhet be.

A hasmenés oka általában valamilyen ételallergia vagy fertőzés. Minden esetben szakorvosi vizsgálat szükséges az ok megállapításához, hogy az kezelhető legyen, illetve allergia esetén a jövőben elkerülhető legyen.

Néha a stressz is kiválthatja a hasmenést, mivel az ideges állapot hormon túltermelődéshez vezet, és ez váltja ki a hasmenést, illetve az emésztési zavarokat.

Hasmenés esetén nagyon oda kell figyelni a kiszáradás veszélyeire, ezért sürgős annak kezelése.

Az AKTIV árpa formula folyamatos fogyasztása erősen lecsökkenti ezeknek az eseteknek az előfordulási valószínűségét, mivel optimális állapotban tartja az emésztőrendszeri működési folyamatokat, tisztán tarja a bélcsatornát, és megadja azt a létfontosságú tiszta táplálékot a szervezetnek, amire szüksége van.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.