Sav-bázis egyensúly

sav bázis egyensúlyáAz emberi szervezet egészsége nagymértékben függ a sav-bázis egyensúlytól, mely főként lúgosítással, savtalanítással érhető el, valamint megfelelő táplálkozással tartható fent.

Az AKTIV árpa formula a bázikus étrend alapvető összetevője, mivel erőteljesen lúgosítja a szervezetet, ezzel erősítve az immunrendszert, helyreállítva a normál emésztési folyamatokat.

Napjainkban a betegségek nagy része a szervezet elsavasodásából adódik, ennél fogva a lúgosító étrenddel rengeteg betegség megelőzhető, illetve kialakult betegségek és rendellenességek tünetei csökkenthetők.

Az AKTIV árpa formula fogyasztásával a legtöbb esetben a probléma gyökere oldható meg, és nem tünetkezelés, mivel a legtöbbször a helytelen táplálkozásból adódik a túlzott mértékű elsavasodás.

Természetesen az AKTIV árpa formula nem teszi semmissé a félkész élelmiszerek fogyasztásából adódó szervezeti károsodásokat, de csökkenti a betegségek kialakulásának esélyét.

A szervezet elsavasodásának visszafordításának két alapvető tényezője van. Be kell építeni a mindennapi étrendbe az AKTIV árpa formula fogyasztását, valamint nagyobb odafigyeléssel kell lenni a fogyasztott élelmiszerek minőségére. Ez a két tényező elegendő ahhoz, hogy egy sokkal jobb minőségű életvitelhez jussunk hozzá.

Az AKTIV árpa formula nem csak az elsavasodást akadályozza meg, hanem pótolja a hiányzó értékes tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek a legtöbb ember szervezetéből hiányoznak. Ezzel elejét lehet venni a hiánybetegségeknek, mindeközben a lúgosítás is megoldásra kerül.

A leggyakoribb rendellenességek és betegségek, melyek főként az elsavasodásból adódnak, a magas koleszterin, allergiás tünetek, rosszindulatú daganatos megbetegedések, a cukorbetegség. Ezek csupán a leggyakoribbak, de minden egészségkárosodáshoz valamilyen mértékben köze van a szervezet sav-bázis egyensúlyának, így érdemes erre odafigyelni, hiszen minden betegséget jóval könnyebb megelőzni, mint a kialakult folyamatot visszafordítani. Mindebben segít az AKTIV árpa formula.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.