Regenerálódás üzletembereknek

Az üzletemberek minden korban erősen le voltak terhelve, ez ma sincs másként, valójában a világválság kezdete óta a szellemi leterheltségük erőteljesebb, mint eddig bármikor.
Pontosan ezért nagyon sokféle kísérlet történt ebben az irányban, hogy az üzletemberek számára olyan táplálék kiegészítőt fejlesszenek ki, mely szellemi felfrissülést jelent az erősebb megterhelések előtt és után.

Régebben a szellemi leterheltségnek nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget, ám azóta bebizonyosodott, hogy ez a fajta leterheltség sokszor kimerítőbb, mint a fizikai munka. Hasonlóan a fizikai megterheléshez, a regenerálódás feltétlenül szükséges.

Sok esetben hallani arról, hogy egyes üzletemberek, fiatal koruk ellenére, olyan rendellenességekkel rendelkeznek, melyek munkájukból adódnak. Sokkal nagyobb a szívinfarktus és hasonló tragédiák kockázata, mint régebben, ezért a regenerálódás az egészség szempontjából is roppant fontos.

Ennek ellenére, a szellemi megterhelésnek nem tulajdonítanak megfelelő jelentőséget, holott a szervezetet nagymértékben kimeríti, az energiatartalékokat felemészti, az immunrendszert legyengíti, ami egyenes út számos betegséghez.

Ehhez hozzájárul az is, hogy az üzletemberek általában rendszertelenül étkeznek, mivel a napi rohanásba nem tudják megfelelően beilleszteni a nyugodt táplálkozás lehetőségét. Ez szintén hiánybetegségekhez vezethet.

Az AKTIV árpa formula nagyon jó lehetőség üzletemberek számára, hiszen gyorsan elkészíthető és elfogyasztható, pótolja a hiányzó tápanyagokat, megnöveli a szervezet energiaszintjét, ezáltal felfrissülést érhet el bárki a megerőltető hétköznapokban.

A szellemi megterhelés sokkal több energiát igényel, mint azt gondolnánk. Ennek pótlására nem akkor kell gondolni, amikor már problémák adódnak, hanem folyamatosan jó szinten kell azt tartani, ehhez a legegyszerűbb, ha az AKTIV árpa formula bekerül a napi étrendbe.

Ezáltal az esetleges kihagyott étkezések nem okoznak olyan mértékű problémát vagy egészségkárosodást, valamint az AKTIV árpa formula magas fehérjetartalmának köszönhetően az energia biztosítva van.

Az AKTIV árpa formula által nyújtott regenerálódási lehetőség megfelelő egészségi szintet garantál, kiegyensúlyozottá válik az ember, valamint a szokásos kimerültség megelőzhető.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.