Női problémák és menopausa

A női problémák és a menopausa kellemetlenségei az immunrendszer erősítésével csökkenthetők, olykor teljes mértékben megszüntethetők.
menopausa
A nők többségének problémái vannak a havi ciklus ideje alatt, mivel az a legtöbb esetben fájdalommal jár, ám ha valaki gondoskodik arról, hogy energiaszintje optimális legyen, akkor ezek a problémák jóval enyhébbek, vagy nem is jelentkeznek.

A nagyobb problémát a menopausa okozza, ami a havi menstruáció végleges megszűnését jelenti, mely hosszú folyamat és rengeteg kellemetlenséggel vagy szövődménnyel jár.

Az idő alatt, míg a nemi termékenység állapota megszűnik, illetve átáll egy alapszintű hormonállapotra, addig a nők életminősége nagymértékben romlik. Ennek oka az ösztrogén termelődés fokozatos csökkenése, majd megszűnése.

Az ösztrogén nagyon sok folyamatot segít a szervezetben, sok esetben védelmet biztosít a nők számára. Ennek megszűnése azonnali problémákhoz vezet.

Az ösztrogén termelődés leállása nem elkerülhető, ám a hatása igen, hiszen az immunrendszer erősödése folytán a szervezet ellenállóbbá válik, az ösztrogén által nyújtott védelmet képes pótolni, ha megfelelő módon létrejön az egyensúly.

A menopausa következményeként leggyakrabban a csontritkulás alakul ki, de a szívinfarktus kockázata is megnövekszik.

Ezek a tünetek elkerülhetők, valamint a szövődményes megbetegedések megelőzhetők, ha a menopausa közeledtével valaki felkészül. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy egészséges életmódra váltani. Az egészséges étrend és a napi mozgás elegendő ahhoz, hogy az immunrendszer fokozatosan egyre jobb állapotba kerüljön.

A vitamin és ásványi anyag bevitelének mennyisége is alaposan meghatározza az immunrendszer állapotát, ezzel elkerülhető a csontritkulás, a keringési zavarok, valamint a megfelelő B-vitamin bevitel a pszichés megterhelést is csökkenti, ami az első jele a menopausa kezdetének.

Az AKTIV árpa formula segít abban, hogy az immunrendszer jobb állapotba kerüljön, segít pótolni a megnövekedett vitamin és ásványi anyag igényt.

Az AKTIV árpa formulát érdemes beépíteni a napi étrendbe, így a szervezet tisztántartása, az emésztési folyamatok egyensúlyban tartása állandósul. Emellett érdemes hanyagolni azokat az anyagokat, melyek terhelik az immunrendszert.

Nem szükséges megszenvedni a menopausa hatásait, hiszen az megelőzhető, a tünetek csökkenthetők.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.