Koleszterinszint csökkentés

A magas koleszterinszintről és annak veszélyeiről nagyon sokat lehet hallani, ám arról nagyon kevés szó esik, hogy mi valójában a koleszterin és hogyan lehet azt hatékonyan normál értéken belül tartani, optimalizálni.
koleszterin szint csökkentés
Két típusú koleszterint kell megkülönböztetni, a jó koleszterint és a rossz koleszterint (HDL és LDL), mely minden sejtben alapvetően jelen van. Egészséges szervezet esetén ezek egyensúlyban vannak.

A probléma abból adódik, ha a jó koleszterin alacsony szinten van, és a rossz koleszterin értéke túl magas, mivel a rossz koleszterin lerakódik az érfalakon, megszünteti annak rugalmasságát, és ez vezet az érelmeszesedéshez.

A koleszterinszint normál értéke 0,9 mmol/l. Amennyiben a mért koleszterinszint ennél magasabb értéket mutat, akkor tenni kell valamit annak csökkentése érdekében. Az igazán optimális állapot, ha idejekorán gondolunk erre, mert a koleszterinszint emelkedését megelőzni sokkal könnyebb, mint azt csökkenteni.

A probléma az egészségtelen táplálkozásból, valamint az egészségtelen, mozgásszegény életmódból adódik elsősorban. A jó és rossz koleszterin arányát nagymértékben lehet javítani rendszeres mozgással, valamint egészséges étrenddel.

Étrend tekintetében nem csak a túl zsíros ételekre kell odafigyelni, hanem a megfelelő vitamin bevitelre is, mert a jó koleszterinszint alacsony értékét vitaminhiány is előidézheti.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása pótolja a szervezet számára a hiányzó vitamin és ásványi anyag mennyiséget, valamint optimális állapotban tartja az emésztőrendszert. Amennyiben valaki rendszeresen fogyasztja, napi szinten, az AKTIV árpa formulát, valamint emellett rendszeres testmozgást végez, akkor szinte lehetetlen a magas koleszterinszint kialakulása.

Már kialakult magas koleszterinszint esetén is javítható az állapot, az AKTIV árpa formula segít az érfalakról letakarítani a lerakódott koleszterint, valamint segít az érfalak rugalmasságának visszaállításában. Ezzel folyamatosan lehet javítani az állapotot, és könnyen lehet az optimalizálni.

Amennyiben odafigyelünk a koleszterinszint normál értéken tartására, akkor a szívinfarktus és az érelmeszesedés kockázata minimálisra csökken. Ehhez nincs szükség másra, mint az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztására, valamint minimális testmozgásra.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.