Kismamák és csecsemők számára

kismamaImmunrendszer és energetikai szempontból a kismamák és a csecsemők, valamint a gyermekek különösen veszélyeztetett helyzetben vannak, mivel szervezetük működése sokkal több energiát igényel az optimális állapothoz, mint egy átlagos szervezet esetében.

A kismamák, várandós és szoptatós kismamák egyaránt, sokkal több energiát emésztenek fel, hiszen várandósság ideje alatt nem csak saját szervezetük funkcióit kell ellátni, de a magzat fejlődéséhez is elegendő tápanyagot, energiát kell biztosítani.

A csecsemők immunrendszere még nagyon fejletlen, ehhez ad megfelelő támogatást az anyatej, ám ha a szoptatás nem megoldott, akkor a különböző tápszerek helyett az AKTIV árpa formula a lehető legjobb, legegészségesebb megoldás.

Szoptatás ideje alatt az anyatej minőségét és mennyiségét nagymértékben meghatározza a kismama táplálkozása. Alapvetően több energiát követel számára a tejtermelés, mint azt gondolnánk, így az energiaháztartásának egyensúlyban tartásához elengedhetetlenül fontos a megfelelő táplálék, valamint a tej minősége befolyásolja a csecsemő fejlődését.

Ehhez nagy mennyiségű vitaminra, ásványi anyagra és fehérjére van szükség, mindezt képes pótolni az AKTIV árpa formula, melynek fehérje tartalma igen magas, és a szükséges vitaminok és ásványi anyagok is megtalálhatók benne, mindez olyan formában, hogy nincs benne semmilyen szintetikus alapanyag, mely negatív módon befolyásolná a kismama egészségét, valamint a csecsemő fejlődését.

A csecsemők emésztőrendszere még nem fejlődött ki teljesen a születés pillanatára, így az első három hónapban egészségét erősen befolyásolja, hogy milyen táplálékot kap. Ez alatt érteni lehet az anyatej minőségét, valamint a pótlás alapanyagát.

Ezt a minőségi táplálékot biztosítani lehet a kismamák és a csecsemők számára egyaránt az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztásával, mely megfelelő energiát biztosít, emésztése nem igényel sok energiát, könnyen elkészíthető és szállítható, tehát minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely optimálissá teszi a táplálkozás körülményeit a kismama és a csecsemő számára.

Kisgyermekeknél is hatékony alkalmazás lehet az AKTIV árpa formula napi fogyasztása, hiszen az ő szervezetük is még kevésbé ellenálló, valamint a fejlődésük sebességéből adódóan rengeteg energiára, főként tiszta energiára van szükségük.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.