Kimerültség kezelése

kimerültségA kimerültségnek számos oka lehet, ám az egyre inkább észrevehető, hogy ma már a gyermekek is gyakran kimerültek, mely nem egy természetes állapot.

A kimerültség legtöbb esetben abból adódik, hogy a fizikai vagy szellemi leterheltség igen nagymértékű, ám a táplálkozás minősége nem olyan, hogy az energiaveszteség pótolható lenne általa.

Ez a legtöbb esetben addig halmozódik, míg végül a szervezet annyira legyengül, hogy képtelen lesz ellenállni a kórokozóknak és egyéb támadásoknak, és így kialakulnak a krónikus betegségek.

A kimerültség nem egy irigylésre méltó állapot, még akkor sem, ha nem állandósult, ezért mindenképpen módot kell találni az energiapótlásra. Erre jelenleg az AKTIV árpa formula a legjobb megoldás, mivel teljesen természetes és teljes értékű táplálék, ami képes pótolni az energiaveszteséget.

Kimerültség kezeléséhez nincs szükség orvosi szaktanácsadásra vagy gyógyszerekre, egyszerűen csak tehermentesíteni kell a szervezetet, meg kell vonni a haszontalan és méreganyagokkal dúsított táplálékot, valamint pótolni kell az energiát értékes táplálék, AKTIV árpa formula révén.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása esetén azt lehet tapasztalni, hogy a hétköznapokban sokkal energikusabbá válunk, valamint az alvás rövidebb idő alatt is pihentetőbb lesz, gyorsabban regenerálódik a szervezet.

A fáradékonyság, a kimerültség nem csak kellemetlen, de veszélyes is, hiszen kitesszük szervezetünket szabadon a támadásoknak, melyek lehetnek vírusok, egyéb kórokozók, ám egyéb rendellenességek is kialakulhatnak a krónikus kimerültség hatására.

Érdemes külön odafigyelni a gyermekek kimerültségére, hiszen ma már ők is olyan mértékű terhelés alatt vannak, hogy nem ritka, ha nem képesek regenerálódni. Ez azért veszélyes, mert azon túl, hogy csökken a teljesítőképességük, fejlődési rendellenességek is kialakulhatnak, hiszen ők még fejlődésben vannak, ami szintén plusz energiát igényel a szervezet részéről.

A kimerültség kezelése roppant egyszerű, hanyagoljuk a cukrot, az édességeket, a színezett üdítőket, csipszeket, majd építsük be minden napos étrendünkbe az AKTIV árpa formulát, és élvezzük az energikus életerőt, ami hétköznapjaink része lesz ezután.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.