Jobb közérzet

jó közérzetAhhoz, hogy képes legyen bárki jobb közérzetet biztosítani saját maga számára, meg kell érteni, hogy a rossz közérzet, a stressz és a szorongás alapvetően miből fakad.

A rossz közérzet szinte mindennapi életünk velejárója, ez mára általánossá vált, ám a legtöbb esetben ez egy kezdődő betegség indikátora, hiszen a szervezetünknek valamilyen formában jeleznie kell, hogy nincs minden rendben.

A legtöbbször egy kialakuló rendellenesség energiatöbbletet igényel szervezetünk számára, hiszen immunrendszerünk megpróbálja azt semlegesíteni, ami súlyos energiaveszteséget jelenthet. Ebből adódóan a rossz közérzet, az esetek döntő többségében energetikai jelző és válaszfunkció, melyet energia pótlásával lehetséges kezelni.

Muszáj tudomásul venni azt a tényt, hogy szervezetünknek olyan hirtelen kellett volna ellenállóvá válnia a rengeteg új méreganyag ellen, amire ilyen rövid idő alatt nem képes. Ezek többek között a mesterséges táplálék adalékanyagok, a nehézfémek, és egyéb mérgező elemek.

Ezek révén szervezetünk ellenálló képessége nagymértékben megcsappant, és amikor ez eléri a kritikus pontot, akkor rossz közérzet, stressz révén próbál minket figyelmeztetni, hogy energiatöbbletre van szüksége.

A hirtelen megnövekedett méreganyagok mellett a társadalmi struktúrák is hirtelen rendeződtek át, az elvárások megnövekedtek, ebből adódóan már duplán kellene szervezetünknek alkalmazkodni, melyhez sok esetben nem kap dupla energia bevitelt.

Mivel az AKTIV árpa formula igen nagy energiatöbbletet biztosít a szervezet számára, így a fentiekből egyenesen következik, hogy ez minden esetben jobb közérzethez is vezet, hiszen a szervezetnek így már nincs szüksége olyan erőteljes jelzésekre, főként, ha az energia pótlását folyamatosan biztosítjuk számára.

Érdemes előre felkészülni, nem muszáj megvárni az általános és állandó rossz közérzet kialakulását, mivel mindez megelőzhető az értékes tápanyag, az elégséges energia pótlásával. Amint a szervezet energiaszintje optimalizálódik, az teljesen biztosan jobb közérzetet vált ki, és ehhez legegyszerűbb módszer az AKTIV árpa formula beépítése a napi étrendbe.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.