Ízületi problémák

ízület problémákAz ízületi problémák részben a túlterhelésből származnak, ám sokkal gyakoribb kiváltó ok a mozgásszegény életmód és az egészségtelen étrend.

Az ízületek révén kapcsolódnak össze csontjaink, és azok teszik lehetővé mozgatásukat. Amennyiben az ízületek nem eléggé rugalmasak, akkor mozgásszervi problémák alakulnak ki, enyhébb esetben fájdalommal járnak.

A megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása nagymértékben meghatározza az ízületek állapotát, mivel azok könnyen kiszáradnak, felületük érdessé válik, majd kopni kezdenek.

Ennek elkerülésére nincs egyszerűbb megoldás, mint rendszeresen elfogyasztani a szervezet számára szükséges folyadékot, és lehetőleg azt tisztított víz, illetve szénsavmentes ásványvíz formájában.

A porcerősítés a másik fontos feladat az ízületi bántalmak elkerülésére, mely szintén nem kíván többet, mint megfelelő mennyiségű folyadék, vitamin és ásványi anyag fogyasztást.

Az AKTIV árpa formula fogyasztása révén az ízületek és a porckorongok megkapják a szükséges tápanyagot, így nem alakul ki a kopás. Amikor már a rendellenesség kialakult, tehát már felmerültek az ízületi bántalmak, akkor is visszafordítható a folyamat. Az AKTIV árpa formula feloldja a lerakódásokat, rugalmasabbá teszi az ízületeket, porcerősítést lehet vele elérni, ezáltal a fájdalom megszűnik és nagyobb terhelhetőség érhető el.

Az eredmény javítása érdekében érdemes elhagyni a méreganyagokkal telített haszontalan élelmiszereket, a cukros, színezett üdítőket, tehát érdemes áttérni egy egészségesebb étrendre.

Emellett az AKTIV árpa formula rendszeres napi fogyasztásával még az ízületi gyulladás állapota is javítható, a folyamat visszafordítható.

Az ízületi bántalmak korán felismerhetők, mivel a végtagok hajlíthatósága csökken, majd a fájdalom enyhe mértékben kezdődik, majd a helyzet romlása során ez egyre erősebbé válik. Érdemes már akkor megelőző intézkedéseket tenni, amikor az első tünetek jelentkeznek, így a gyógyulás sokkal gyorsabb, és a fájdalmas időszak elkerülhető.

Különösen fontos idősebb korban odafigyelni erre, amikor az ízületi bántalmak kialakulása már gyakoribb, és veszélyesebb is.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.