Immunrendszer

immunrendszerAz immunrendszer egész szervezetünket behálózza, tulajdonképpen az összes sejtünk valamilyen formában a részét képezi. Célja, hogy immunitást, azaz védelmet biztosítson a szervezet számára a behatoló anyagokkal szemben, valamint saját sejtjeinket megvédje azok ellen.

Az immunrendszer képes felismerni az idegen anyagokat, valamint képes azokat blokkolni vagy elpusztítani és kilakoltatni a szervezetből.

Ahhoz, hogy a fent leírt folyamat valóban így történjen meg, optimális állapotban kell lenni a szervezet immunrendszerének, és ehhez nagyon sok köze van az egészséges táplálkozásnak. Az immunrendszert nem érdemes feleslegesen terhelni, például haszontalan élelmiszerekkel, hiszen a védekezésre fenntartott energiát pazaroljuk el ezáltal, így a valódi védelemre nem marad kapacitás, ilyenkor fordulnak elő megbetegedések.
immunrendszer
Az immunrendszer hatékonyságát nagyon sok tényező befolyásolja, ezek közül is elsődleges a vér kémhatása, a szervezet optimális pH viszonya. Akkor a leghatékonyabb az immunrendszer, ha a vér kémhatása enyhén lúgos, tehát a savasodás-lúgosodás egyensúlyban van. Ezt megfelelő táplálkozással lehet befolyásolni. Az AKTIV árpa formula erőteljes lúgosító hatásának köszönhetően nagyon jól képes befolyásolni az immunrendszer hatékonyságát.

Érdemes tudni, hogy az immunrendszer hatékonyságát erősen csökkentik a mesterséges anyagok, hiszen ezek a szervezet számára idegen kémiai anyagok, melyek amikor bejutnak a szervezetbe, az immunrendszer azonnal működésbe lép, hogy azokat eltávolítsa. Amikor túl sok szintetikus anyag jut a szervezetbe, akkor az immunrendszer olyan mértékben leterheltté válik, hogy nem marad kapacitása a kórokozók kezelésére.

Az AKTIV árpa formula olyan bio táplálék mely nem tartalmaz szintetikus anyagokat, azt a szervezet teljes mértékben képes felhasználni, lúgosítja a szervezetet, ezáltal elősegíti az immunrendszer optimális működését.

A leggyakoribb betegségek, melyek az immunrendszer hatékonyságának csökkenéséből adódnak, a gyulladások és az allergiás tünetek. Amennyiben ezek megjelenésekor sem fordít valaki figyelmet az immunrendszer erősítésére, akkor jön a többi betegség, hiszen az immunrendszer egyre gyengébbé válik, míg aztán már semminek nem képes ellenállni.

Az immunrendszer erősödése révén ezek a betegségek megelőzhető, illetve ha már kialakultak, sokkal gyorsabb a gyógyulás, mivel a szervezet megkapja a megfelelő mértékű energiát, mindezt tiszta táplálék, az AKTIV árpa formula révén.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.