Időskori megbetegedések

Az ember öregedése természetes folyamat, ám a szervek működésének hanyatlása nem feltétlenül annyira természetes, mint amennyire elfogadott napjainkban.

Az időskori megbetegedések általában az érzékszervek fogyatékossá válásával kezdődnek, valamint elkezdődik a fizikai erőnlét csökkenése. Ennek oka általában a sejtvesztés, illetve a regenerálódás hiánya.

Idősebb korban az immunrendszer változásokon megy keresztül, mely a nőknél a menopausa idején kezdődik az ösztrogén termelődés megszűnésével, ezáltal a szervezet sokkal kevésbé lesz ellenálló. Ezért ebben a korban már gyakoribbak a fertőzéses megbetegedések, a daganatos betegségek, valamint az immunrendszer számára szükséges energia máshonnan is elvonásra kerül, ezért a szellemi hanyatlás is elkezdődik.

Látható, hogy mindennek gyökere az immunrendszer változás, mely optimális szinten tartható nagyon sokáig megfelelő előkészületek révén.

A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok pótlásával az immunrendszer jó formában tartható, és ezeknek az időskori megbetegedéseknek egyáltalán nem szükséges bekövetkezniük, illetve mértékük csökkenthető.

A másik fontos tényező, hogy az immunrendszer milyen mértékben van leterhelve, ezzel kapcsolatban is lehet tenni, érdemes egészséges életmódot folytatni, egészséges táplálkozást bevezetni.

Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztásával az immunrendszer karban tartható, így az idősebb korban is képes ellenállni a fertőzéseknek, valamint a regenerálódási folyamatoknak sem kell feltétlenül hanyatlásnak indulni.

Az idősebb emberek egészségi állapota között is olykor szemmel látható a különbözőség, hiszen azok, akik odafigyelnek a tudatos táplálkozásra, a vitaminokra, ásványi anyagokra és a testmozgásra, azoknál kevésbé észlelhető a hanyatlás, szemmel láthatóan jobb formában vannak, mint kortársaik.

Az AKTIV árpa formula biztosítja mindazt a vitamin és ásványi anyag mennyiséget az idős szervezet számára, melyre szüksége van, az emésztési folyamatokat optimális állapotban tartja, valamint az immunrendszert megerősíti, hogy az idős szervezet is ellenálló maradjon a fertőzések ellen.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.