Hasfájás - béltisztítás

hasfájásA hasfájás olyan gyakori tünet még a gyermekek körében is, hogy nem törődünk vele eleget, szinte normálisnak tarjuk, pedig olykor bélgyulladás is kialakulhat, melyet megfelelő béltisztítás révén meg lehet előzni.

A bélgyulladás, és az azt megelőző krónikus hasfájás a legtöbb esetben az egészségtelen táplálkozásból adódik, mivel a rengeteg szintetikus adalékanyag, mely megtalálható az alapvető élelmiszerekben, a szervezet számára emészthetetlen.

Ezek az anyagok főként a bélcsatornában lerakódnak, felgyűlnek, megkövesednek, majd bélgyulladást idéznek elő.

Ez a jelenség sokkal súlyosabb, mint gondolnánk, hiszen az emésztőrendszer már nem képes ellátni funkcióját, és mivel innen származik a sejtek és szervek számára a megfelelő energiaforrás, ennek hiányában a szervek működésének hatékonysága csökken.

Nem csak az immunrendszer hatékonyságának csökkenése következik be, hanem rengeteg más rendellenesség és megbetegedés, melyet azután már sokkal nehezebb kezelni.

Mindez elkerülhető, ha kellő figyelmet fordítunk a béltisztításra, hiszen ezzel a hasfájás tünete is megszűnik, és nem lesz lehetőség a bélgyulladás kialakulására.

Az AKTIV árpa formula nagyszerű lehetőség a folyamatos béltisztításra, mivel eléggé rostos ahhoz, hogy letakarítsa a bélfalról az odatapadt emészthetetlen anyagokat, majd azután azok már képesek távozni a szervezetből.

Könnyedén észlelhető, hogy mikor van szükség béltisztításra, mivel a hasfájás egy erőteljes tünet, valamint ilyenkor általában székletproblémák adódnak, amit nem nehéz észrevenni.

A bélfalon lerakódott szintetikus anyagok azért is nagyon károsak, mert a bélfalon keresztül képes újra bejutni a véráramba egy része, ami egyértelműen méreganyaggal telíti a vért, ennek révén képes eljutni bármely szervhez.

A béltisztítás nem egy egyszeri folyamat, hiszen a táplálkozás által folyamatosan bekerülnek különböző méreganyagok a szervezetbe, tehát az optimális működés érdekében érdemes fenntartani az elért állapotot. Erre nagyszerű módszer, ha az AKTIV árpa formula állandó részét képezi a napi étrendnek, ezzel biztosítva a folyamatos béltisztítást. Ezzel nem csak a hasfájás szüntethető meg, de számos más betegség és rendellenesség elkerülhető.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.