Hajhullás

hajhullás haj problémákA hajhullás nagyon sok ember számára okoz problémát, főként a nők körében gyakori ez a jelenség, mivel a hajfestés, hajszárítás és egyéb eljárások révén a haj ellenállása fokozatosan csökken.

A legtöbb ember erre úgy reagál, hogy különböző hajápoló készítményeket vásárol, amik néha időlegesen hatékonyak, azután a hajhullás folytatódik.

Ahhoz, hogy a hajhullás ellen hatékonyan és hosszútávon tenni tudjunk valamit, meg kell értenünk a folyamatot, mely általában a hajhullás oka.

Bármilyen furcsa, a hajhullás oka az esetek 90%-ában a leromlott immunrendszer működésben rejlik, melyet hajpakolások révén lehetetlen kiegyensúlyozni.

A szervezet néha nem kap elegendő táplálékot, mely alatt elsősorban a minőség és nem a mennyiség értendő, így vitamin és ásványi anyag hiány alakul ki. Emellett rengeteg szintetikus adalékanyaggal terheljük immunrendszerünket, ami szintén gyengíti azt.

A szervezet túlélése szempontjából ilyen esetekben az immunrendszer döntés elé kerül, hogy mely szervek megóvása a fontosabb. Nyilvánvalóan, az életműködéshez fontos szervek ellátása és megóvása sokkal fontosabb a haj megóvásánál.

Ezért fordul elő, hogy látszólag nem áll fenn egyáltalán semmilyen egészségügyi probléma, semmilyen szervi rendellenesség nem tapasztalható, ám a hajhullás mégis jelen van.

Az immunrendszer döntése során számításba veszi azt a tényezőt, hogy a haj állapotának leromlása nem befolyásolja túl nagy mértékben a szervezet működőképességét, ezért onnan elvonja az energiát, hogy képes legyen ellátni a fontosabb feladatokat.

Ezt támasztja alá az a tényező, hogy amikor gyulladás lép fel a szervezetben, akkor a hajhullás intenzívebbé válik, hiszen az immunrendszer még erősebb leterheltség alá kerül, így egyre kevesebb energiája van a kevésbé fontos szervek védelmére, ezért a haj sokkal rosszabb állapotba kerül.

Ezen roppant könnyű segíteni, hiszen nincs más megoldás, mint az immunrendszert optimális állapotba hozni vitaminokkal, ásványi anyagokkal, megfelelő minőségű táplálékkal, mindehhez az AKTIV árpa formula napi fogyasztása javasolt.

Amikor az immunrendszer megfelelő állapotba kerül, akkor a hajhullás megszűnik, többnyire a köröm változásait is észlelhetjük, valamint a bőr feszesebbé és simábbá válik.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.