Gyomorbántalmak

gyomor fájdalomA gyomorbántalmak az esetek döntő többségében teljes mértékben megszüntethetők lennének egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal.

A gyomorbántalmak nagy része azért alakult ki, mert az emberi szervezet számára emészthetetlen az a rengeteg vegyszer, ami manapság megtalálható az élelmiszerekben.

A gyomorégés, a túlzott mértékű gyomorsav mind-mind jelzésértékű a szervezet részéről, hogy túlságosan elsavasodott a rengeteg bevitt méreganyagtól. Ezt lúgosítással, lúgosító étrenddel viszonylag könnyen meg lehet szüntetni.

A probléma csupán az, hogy gyomorégés esetén a legtöbb ember savlekötővel védekezik a kellemetlen tünetek ellen, ami pedig még súlyosabb állapotba hozza a szervezet sav-lúg egyensúlyát, tehát a helyzet folyamatosan rosszabbodik ezáltal.

Mivel az emésztési folyamatok révén jut hozzá a szervezet minden részegysége a szükséges tápanyaghoz, ezért, ha az emésztéssel problémák vannak, akkor ez kihatással lesz a szervezet egészére, hiszen a szervek nem kapják meg a szükséges tápanyagot, tehát egy idő után képtelenek lesznek megfelelően funkcionálni.

Az AKTIV árpa formula nagyon hatékony táplálék erre a célra is, már egy-két nap után érezhető a hatása. Érdemes beépíteni a hétköznapi étrendbe, és rövid idő után érzékelhető, hogy az állandó gyomorégés, valamint a gyomorbántalmak érezhetően csökkennek, majd hamarosan megszűnnek, ha a szervezet pH értéke optimalizálódik.

Természetesen, az AKTIV árpa formula önmagában nem tesz csodát, ha nem változtatunk alapvetően a táplálkozáson. Érdemes hanyagolni azokat az élelmiszereket, melyek a jelen állapothoz vezettek, tehát a tartósítószerrel, színezékekkel, cukorral feldúsított ételek és italok, a haszontalan táplálékok, édességek, csipszek, ezeket mind érdemes elhagyni, csak így lesz eredményes és hosszantartó az AKTIV árpa formula hatása.

A gyomorsav csökkentésére is sokkal egészségesebb megoldás egy adag AKTIV árpa formula elfogyasztása, mint a kártékony savlekötő szedése. Érdemes tenni egy próbát az egészségesebb élet érdekében.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.