Fogyókúra

fogyókúraA fogyókúra általában sok kitartást követel és éhezéssel jár, és még ez sem garantálja a látványos és tartós súlycsökkenést. Pontosan ezért szinte elérhetetlennek látszik a gyors és fájdalommentes, éhezés nélküli fogyókúra, ám az AKTIV árpa segítségével ez ma már lehetséges.

Az AKTIV árpa annyi tápanyagot tartalmaz, mely felér egy étkezéssel, ám az emésztőrendszert nem terheli meg a tápanyag mennyisége. Az anyagcserét megfelelő mértékben megnöveli az AKTIV árpa rendszeres fogyasztása, így fogyókúra nélkül is elérhető általa súlycsökkenés.

Hatékony fogyókúra csak úgy kivitelezhető, ha feltárásra kerül a túlsúly oka. Napjainkban az elhízás leggyakoribb oka a megfelelő tápanyag hiánya. Teljesen természetes reakció a szervezet részéről, ha egy bizonyos mennyiségű táplálék révén nem jut hozzá a szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz, akkor azt több táplálék révén igyekszik pótolni és ebből adódik a folyamatos éhségérzet.

Pontosan ezen az állapoton tud javítani az AKTIV árpa formula, ami nagyon jó minőségű táplálék, telítve vitaminnal és ásványi anyaggal.
fogyókúra
Amikor az AKTIV árpa formula beépítésre kerül a napi étrendbe, akkor a felhasználó azonnal azt tapasztalja, hogy éhségérzete drasztikusan csökken. Ez nem azért van, mert az AKTIV árpa formula annyira eltelítené a szervezetet, hanem pótolja az elengedhetetlenül fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

Az AKTIV árpa formula révén teljesen feleslegessé válnak a kínzó fogyókúra tippek, amik csak legyengítik a szervezetet és hiánybetegségeket idéznek elő. Az AKTIV árpa formula révén a szervezet megfelelő minőségű tápanyaghoz jut, anélkül, hogy rengeteg haszontalan táplálékot kellene elfogyasztani.

Az AKTIV árpa formula savtalanító hatása szintén elősegíti a hatékony fogyókúrát, továbbá a méregtelenítő hatás is meggyorsítja a fogyást. A fogyókúra akkor a leghatékonyabb, ha valamilyen mértékű rendszeres mozgás is betervezésre kerül a hétköznapokba, hiszen ennek révén még könnyebben optimalizálható az anyagcsere, valamint az emésztőrendszer működése.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.