Fitness és wellness programokhoz

fitness wellnessA testmozgás és az egészséges életmód kéz a kézben járnak, hiszen mozgásszegény életmód révén nem lehetünk teljes mértékben egészségesek, még akkor sem, ha táplálkozásunk megfelelő.

Mai rohanó világunkban a fitness létesítmények jelentik a megfelelő megoldást a sportolásra, a napi mozgás megszervezésére. Egy fitness klub biztosítja azokat a körülményeket, mely minden ember számára a legideálisabb edzésprogramot kínálja.

Emellett azonban nem szabad megfeledkezni a megfelelő energia utánpótlásról, melynek kivitelezésére valamilyen fehérje készítmény a leginkább megfelelő.

Az általános fehérje készítmények között az AKTIV árpa kiemelkedő, mert energiával telített növényi fehérjét tartalmaz az árpacsíra por, mely teljesen mentes mindenféle szintetikus adalékanyagtól.

Mivel elkészítése és szállítása roppant egyszerű, ezért nagyon ajánlott edzés utáni energia utánpótlásra. Különböző wellness programokhoz is megfelelő készítmény.

Azok számára is nagyszerű megoldást jelent az AKTIV árpa formula, akik versenyszerűen sportolnak, hiszen az ő számukra még fontosabb a megfelelő energiaszint, a vitamin és ásványi anyag pótlás.

Emellett természetesen, nem szabad megfeledkezni a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásról, melynek csak egy részét fedezi az AKTIV árpa formula révén fogyasztott folyadék mennyiség.

Az AKTIV árpa formula akkor a leghatékonyabb, ha nem rontjuk le az edzések után szintetikus anyagokkal dúsított energiaitallal, vagy bármilyen más szintetikus izotóniás itallal. A folyadékpótlás legegyszerűbb és legegészségesebb formája, ha az tisztított vízzel, vagy szénsavmentes ásványvízzel történik.

A cukros üdítők erőteljesen savasítják a szervezetet, felőrlik annak energiatartalékait, ezért nem javasolt.

Az AKTIV árpa formula feloldható gyümölcslében, tejben, vagy bármilyen természetes folyadékban, melynek az íze legközelebb áll ízlésünkhöz.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.