Érelmeszesedés megelőzése

Az érelmeszesedés hosszú folyamat, és gyakran nem észrevehető, azonban súlyos szövődményekkel járhat, ezért érdemes azt inkább megelőzni.
érelmeszesedés
Az érelmeszesedés csökkenthető, a folyamat megállítható és visszafordítható, de ehhez szükség van a korai felismeréshez, hogy ne alakuljon ki később érszűkület, szívinfarktus, agyvérzés vagy bénulás.

Rendszeres ellenőrzésre akkor van szükség, ha valaki különösen veszélyeztetett, tehát jelen van cukorbetegség, magas koleszterinszint, magas vérnyomás. Ha valaki túlsúlyos, mozgásszegény életmódot folytat, dohányzik vagy gyakran van kitéve stresszes körülményeknek, akkor szintén van esély az érelmeszesedésre, tehát érdemes ezt időnként ellenőrizni.

Az érszűkület gyakran az egészségtelen táplálkozásból fakad, mivel rengeteg káros és emészthetetlen anyag kerül a szervezetbe, melyek egy része a véráramba kerül, majd az érfalakon lerakódik, elmeszesedik. Ilyen esetekben az érfal rugalmassága csökken, az erek átmérője szűkül és a véráramlás már nem lesz kielégítő.

Ebből adódóan a szervek vérellátása folyamatosan csökken, ez vezet később a szervkárosodásokhoz, a szívinfarktushoz, agyvérzéshez, stroke-hoz, vagy veseműködés csökkenéséhez.

Mivel ezeknek a szerveknek az optimális működése létfontosságú, így nem érdemes megvárni ezt az állapotot, hanem tenni kell érte, hogy ezek ne alakuljanak ki, ugyanis az érelmeszesedés megelőzhető.

Az érfal rugalmasságának megtartásához szükség van megfelelően egészséges táplálkozásra. Az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása ebben sokat segít, méregtelenítő hatása segít eltávolítani a lerakódott méreganyagokat, és segít az érfalak rugalmasságának visszanyerésében.

Az érelmeszesedés, tehát az érbelhártya károsodása hosszú folyamat, akár tíz évig is eltarthat, ebben az időszakban a folyamat még megállítható, visszafordítható. Ehhez az szükséges, hogy még a problémák megjelenése előtt felismerésre kerüljön a helyzet, illetve megelőző intézkedésekre van szükség. A legegyszerűbb megelőzési módszer az egészséges életmód, a rendszeres egészséges táplálkozás, valamint a testmozgás.

Rendszeres időközönként, évente, érdemes az artériák állapotát ellenőriztetni, különösen azok számára, akiknél nagyobb az esély az érelmeszesedés kialakulására. Valamint érdemes a megelőzésre figyelmet fordítani. Az AKTIV árpa formula napi fogyasztása rugalmasan tartja az érfalakat, optimális állapotban tartja a keringési rendszert.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.