Energiaszint emelés

energiaA legtöbb ember számára napjainkban a kimerültség okozza a legnagyobb problémát a hétköznapok során, ennek kiküszöböléséhez nyújt hatalmas segítséget az AKTIV árpa formula.

A kimerültség ma már nem csak az idősebb korosztályt érinti, hanem a fiatalokat, még az iskoláskorú gyermekeket is. Ennek elsődleges oka az egyre növekvő elvárások.

Egy családfő és egy családanya számára az jelenti a fő problémát, hogy minden területen helyt álljanak, úgy a munkahelyen, mint az otthonukban. Ehhez ma már nem elegendő a normál étkezésből származó energiamennyiség.

Azt is érdemes tudni, hogy a gazdasági válságból adódóan az elvárások nem stagnálnak, hanem egyfolytában növekednek, amihez mindenképpen energiapótlásra van szükség.

A megfelelő energiaszint eléréséhez megfelelő táplálkozásra van szükség, valamint különböző táplálék kiegészítők révén pótolni kell a hiányzó vitamint és ásványi anyagot. Ehhez nagyszerű lehetőség az AKTIV árpa formula, melyet mindennapi táplálkozásba beépítve képesek lehetünk elérni a szükséges energiaszintet.

Az energiaszintet mindenképpen pótolni kell, meg kell emelni, hiszen ennek hiányában a szervezet olyan helyről vonja el a szükséges energiát, mint például az immunrendszer, végső esetben pedig a létfontosságú szervek működése válik veszélyeztetetté. Ily módon alakulnak ki az allergiás tünetek, a gyors egészségromlás, hiszen a védettség mértéke nagymértékben függ a szervezet energiaszintjétől.

Az energiaszint megnövelése kétféleképpen kell, hogy történjen. Elsősorban mellőzni kell azokat a haszontalan táplálékokat, mely csupán leterheli a szervezetet, ám energiát nem ad számára. Mindemellett, folyamatosan pótolni kell az energiaveszteséget, melyhez kitűnő lehetőség az AKTIV árpa formula mindennapos fogyasztása.

Az AKTIV árpa formula pótolja a hiányzó tápanyagot, mindezt jó minőségben, nem terheli le az emésztőrendszert, tisztítja a beleket és méregtelenít. Mindennek következménye az egészségesebb szervezet, és a megnövekedett energiaszint.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.