Emésztés

Az emésztés az egyik legfontosabb folyamat, ami szervezetünkben zajlik, hiszen ezáltal jutunk hozzá a megfelelő energiához, ezáltal vagyunk képesek táplálni sejtjeinket. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan táplálékkal lássuk el szervezetünket, ami megfelelő tápanyag az emberi szervezet számára.
emésztés
A szervezetbe juttatott táplálék határozza meg, hogy az emésztés milyen hatékonyságú, mennyi tápanyag képes hasznosulni a bevitt élelmiszerekből, és milyen minőségű lesz a szervezet anyagcseréje.

Az AKTIV árpa formula segít abban, hogy az emésztési folyamatok hatékonyabbak legyenek, így nem csupán, mint táplálék lesz nagyon hasznos az AKTIV árpa formula, de a többi bevitt tápanyag minőségét is feljavítja.

Az emésztési problémák főként abból adódnak, hogy a táplálék minősége nem megfelelő, valamint a körülmények nem megfelelőek az emésztéshez.

A leggyakoribb példa a nagy mennyiségű készétel vagy félkész étel fogyasztása, valamint a rendszertelen táplálkozás. A rendszeresség hiányát lehet pótolni AKTIV árpa formula fogyasztásával, mivel pótolható általa a be nem vitt tápanyag. Természetesen, hosszú távon nem pótolja a teljes étkezést, de ha két étkezés között hosszú idő telik el, akkor ezt a tápanyag nélküli időszakot meg lehet törni egy adag AKTIV árpa formula révén, így a rendszeresség visszaállítható.

A legtöbb élelmiszer napjainkban telítve van szintetikus adalékanyagokkal, mely az emberi szervezet számára emészthetetlen és mérgező. Ez a másik ok, amiért szükség van AKTIV árpa formula fogyasztására, hogy méregtelenítő hatása érvényesüljön, és segítsen megszabadulni a szervezetnek a rengeteg méreganyagtól.

Sok esetben az elhízás is a nem megfelelő emésztés számlájára írható, így már érthetővé válik, miért népbetegség napjainkban az elhízás. Elsősorban a rengeteg haszontalan táplálék, a rendszertelen étkezés és a mozgásszegény életmód az oka. Ezek kiküszöbölhetők az AKTIV árpa formula fogyasztásával, hogy újra teljes és egészséges életet élhessen bárki.

Az emésztési folyamatok optimalizálásával rengeteg betegség és rendellenesség is megelőzhető, hiszen a bevitt tápanyagok jobban hasznosulnak, így az értékes vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék mind elősegíthetik a létfontosságú szervek optimális működését.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.