Elhízás

Az elhízás nagyon sok ember számára problémát jelent, ma már a gyerekek egy része is ebbe a kategóriába tartozik, ezért érdemes alaposan megvizsgálni, hogy mi az elhízás alapvető oka, hiszen csak így lehet ellene tenni.
elhízás
Az elhízás sok esetben abból ered, hogy a szervezet valamilyen tápanyaghiányban szenved, és ezért folyamatosan próbálja azt pótolni táplálék által. Mivel azonban a bevitt táplálék minősége nem megfelelő, félkész ételek, gyorséttermi ételek, és még lehetne sorolni, ezért a megfelelő tápanyag nem kerül be a szervezetbe akkor sem, ha többet eszünk. Ám az elhízás attól bekövetkezik, hiszen a bevitt táplálék egy része lerakódik.

A másik alapvető oka az elhízásnak, amikor az emésztés nem megfelelő, így a bevitt tápanyagok nem tudnak hasznosulni. Ilyen esetekben szintén tápanyaghiány lép fel, amire a szervezet tartalék képzésével, vagyis zsírlerakódással reagál.

Természetesen, van olyan eset, amikor az elhízás öröklött tulajdonság, ám nagyon sokan meglepődnének, ha tudomást szereznének arról, milyen kis százalékban fordul ez elő.

A legtöbbször az elhízás ellen csupán annyit kellene tenni, hogy a táplálkozás minőségén javít az ember. Ha valaki beviszi szervezetébe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, megfelelő tápanyagot, és mindezt a rengeteg vegyianyag nélkül, tehát nem a haszontalan táplálékokat részesíti előnyben, akkor ő maga is megdöbbenne azon, milyen gyors ütemben történik a túlsúly leadása.

A fogyáshoz néha elegendő annyi, hogy megfelelően egészséges étrendet alkalmazunk, valamint emellett mozgunk néha.

Az AKTIV árpa formula fogyasztó hatása pontosan ebben rejlik. Biztosítja a szervezet számára a szükséges és értékes tápanyagot, anélkül, hogy eltömné az emésztőrendszert haszontalan táplálékkal és rengeteg méreganyaggal.

Az AKTIV árpa formula pontosan ebből kifolyólag nagymértékben javítja az emésztési folyamatokat, jobb felszívódást ér el a többi bevitt táplálék esetében is, így tünteti el a zsírlerakódásokat. Természetesen, méregtelenítő hatásáról sem szabad megfeledkezni, ami szintén hozzájárul a zsírlerakódás csökkentéséhez, az elhízás mértékének csökkentéséhez.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.