Egészséges táplálkozás

Nagyon régi bölcsesség, hogy az egészség megőrzése sokkal egyszerűbb, mint a betegségek gyógyítása. Ehhez sok esetben nem szükséges más, mint egészséges táplálkozás kialakítása, és annak fenntartása.
egészséges táplálkozás
Az egészséges táplálkozás alapvető építőköve az egészség fenntartásának, hiszen ha biztosítjuk szervezetünk számára a megfelelő tápanyagot, akkor képes optimálisan működni, képes ellenállni a kórokozóknak, nem történnek kóros elváltozások, tehát ezen nagyon sok minden múlik.

Szervezetünk alapvetően rendelkezik öngyógyító képességgel, ám a mai civilizációban ez már szinte csak emlék, mivel a rossz étrend, az egészségtelen életmód mindezt lerombolta.

Érdemes megfigyelni, hogy a leggyakoribb civilizációs betegségek egy-két száz évvel ezelőtt még nem léteztek, valamint a ma létező természeti népeknél ezek nem találhatók meg. Ebből adódóan a betegségek gyökerét kutatva azt kell megfigyelni, hogy mi változott meg alapvetően, és a kutatás során mindig ugyanarra az eredményre jutunk, mégpedig a táplálkozás gyökeres megváltozására.

Az egyik fontos tényező, hogy a ma kapható friss zöldségek és gyümölcsök hasznos tápanyagtartalma, tehát a vitamin és ásványi anyag tartalma, mintegy harmadára csökkent, köszönhetően a megváltozott életkörülményeknek.

Ez a probléma azonban eltörpül amellett, hogy mennyi szintetikus adalékanyagot eszünk meg tudtunk nélkül, melyek az élelmiszerek nagy részét képezik manapság. Ilyenek a tartósítószerek, színezékek, kőolajszármazékok, és egyéb szintetikus adalékanyagok, melyek révén az élelmiszerek ugyan szebbek lesznek és tovább eltarthatók, de telítve vannak méreganyagokkal.

Az egészséges táplálkozás két irányvonalat követel meg. Egyrészt, mellőzni kell a méreganyagokkal telített élelmiszereket, amik rombolják immunrendszerünket, valamint azt pótolni kell tiszta tápanyaggal, amire a legjobb módszer az AKTIV árpa formula beépítése a napi étrendbe.

Az AKTIV árpa formula minden embernek ajánlott, hiszen a gyermekek számára elősegíti a fejlődést, felnőttek számára energiát biztosít leterhelt életmódjukhoz, az idősek számára pedig esélyt ad a betegségek megelőzéséhez.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.