Egészséges életmód

egészséges életmódNapjainkban nagyon sok fórum foglalkozik az egészséges életmód témakörével, ami elképesztően aktuálissá vált, hiszen a legtöbb embert ma már gyötör valamilyen civilizációs betegség vagy rendellenesség.

Elég, ha csak a rengeteg féle allergiára gondolunk, és ez csak egy kis része azoknak a rendellenességeknek, mellyel ma már a gyermekek is küzdenek.

Az okokról nagyon sokat lehetne beszélni, de egyértelmű, hogy technológiai és gazdasági fejlődésünk révén értük el ezt az állapotot, melyet szervezetünk képtelen követni és befogadni.

Ehhez nem csak az élelmiszerek minőségi változása járul hozzá nagymértékben, de az elvárások megnövekedése, ebből adódóan az energiaigény megnövekedése, a légköri és egyéb szennyezettség, és még lehetne sorolni.

Az egyetlen megoldás, ha egyénenként változtatunk életmódunkon, és azt a lehető legjobban egészségessé tesszük.

Egészséges életmód révén nagyon sok betegség és rendellenesség megelőzhető, vagy kialakult betegségek állapota is javítható.

Az egészséges életmód olyan módon optimális, ha kiegyensúlyozott, tehát nem csak egyetlen szeletére koncentrálunk, hanem fokozatosan minden területen próbáljuk bevezetni. Ez elsősorban arra vonatkozik, hogy az egészséges táplálkozás mellett odafigyelünk a napi testmozgásra, valamint a káros anyagok távoltartására a környezetünkből. Így lesz teljes az egészséges életmód, mely megadja a szervezetnek az egészséges körülményeket.

Különösen fontos ez olyan emberek számára, ahol gyermekek is vannak, vagy idős és beteg emberek, hiszen az ő állapotukat is nagymértékben javítani lehet az egészséges életmód révén.

A táplálkozás alapvető tényezője, hogy a lehető legkevesebb félkész, szintetikus adalékanyaggal dúsított élelmiszert fogyasszuk, valamint pótoljuk a szervezet számára az energiaigényt olyan tápanyaggal, mely tiszta energiát képes adni, mint például az AKTIV árpa formula.

Az AKTIV árpa formula nem tartalmaz mesterséges alapanyagokat, ellenben nagy mennyiségű fehérjéhez juttatja a szervezetet, valamint a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat is pótolja.

Minél inkább odafigyelünk az egészséges életmód szabályaira, annál könnyebbé tesszük az életet magunk és környezetünk számára, hiszen egy betegség nélküli élet a minőségi életforma alapja.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.