Diéta

diétaSok esetben előfordul, hogy a diéta és a fogyókúra fogalma összekuszálódik, holott az okok általában különbözőek, nem minden esetben a fogyás az elsődleges cél egy diéta során.

Diétás étrend kialakításának általában egy betegség vagy rendellenesség tüneteinek csökkentése a cél, vagy egy konkrét betegség megelőzése. Általában egy diétás étrendet képzett dietetikus segít kialakítani, ám ha nincs súlyos probléma, mely megkívánja a diétát, akkor azt saját magunk számára is össze tudjuk állítani.

Van egy tényező, mely szinte az összes diéta során megtalálható, hogy bizonyos étel fajták kiiktatásra kerülnek, mely által egyfajta táplálék hiánnyal kell szembenéznünk. Ez általában valamilyen vitamin vagy ásványi anyag hiányhoz vezet a szervezetben, melyet mindenképpen pótolni kell.

A fent leírtakból következik, hogy bármilyen diétás étrendről legyen szó, különösen nagy odafigyelést igényel a vitaminok és ásványi anyagok pótlása, illetve azok egyensúlyban tartása.
diéta
Az AKTIV árpa formula nagyon jó eszköz arra, hogy a diétás étrend része legyen, szinte minden diéta során alkalmazható, hiszen egyszerre méregtelenít és pótolja a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre a szervezetnek feltétlenül szüksége van.

Amennyiben Ön saját maga szeretne kialakítani egy egészséges étrendet, akkor mindenképpen érdemes az AKTIV árpa formulát beépíteni a napi étkezésekbe. Ebben az esetben nem szükséges orvosi felügyelet, hiszen az AKTIV árpa formula révén csak még több energiával és hasznos tápanyaggal látja el a szervezetét, mindeközben a haszontalan táplálékok kiváltásra kerülnek.

Amikor a diéta konkrét betegség vagy rendellenesség révén szükséges, akkor érdemes a kezelőorvos véleményét kikérni, ám azt érdemes tudni, hogy ezt a készítményt még cukorbetegek is fogyaszthatják, hiszen a vércukorszint optimalizálására is nagyszerű tápanyag.

Az AKTIV árpa formula már igen régóta a diétás étrendet fogyasztók alapvető tápláléka, pozitív hatásai bizonyítást nyertek. Az AKTIV árpa formula segít abban, hogy még egészségesebbé tegyük étrendünket, ezáltal egészségünk stabilizálódjon.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.