Diabétesz

diabéteszMivel az AKTIV árpa formula fogyasztása révén nagyon sokan vércukorszint csökkenésről számoltak be, ezért érdemes alaposan megvizsgálni a témát, hogy mi is a cukorbetegség, ennek mik lehetnek az okai, és hogyan lehet AKTIV árpa formula fogyasztása révén enyhíteni a betegségen.

Normál működés esetében, tehát amikor nincs szó diabéteszről, akkor a vércukorszintet folyamatosan kontrollálja a májban történő szőlőcukor termelődés. Kisebb ingadozások lehetnek egészséges ember esetében is, amikor például rövid időszakra rendszertelenné válik a táplálkozás, de ez még nem diabétesz.

Kétféle hormon létezik, mely a májban történő szőlőcukor termelődést befolyásolja, az inzulin és a glukagon. A két hormon együttes munkája és felügyelete révén, egészséges ember mája 250 gramm glükózt termel minden nap.

Diabétesz esetén az inzulin nincs jelen, vagy nem teljes mértékben funkcionál, így a fent leírt egyensúly felborul, hiszen nincs ami megakadályozza a szabad glükóz termelődést, így akár duplája is termelődhet naponta.

A glükóz túltermelődését vércukorszint folyamatos ellenőrzésével lehet kontroll alatt tartani, és mechanikus úton pótolni az inzulint, mely a szervezetből hiányzik.

A diabétesz lehet öröklött vagy kialakult betegség, bár öröklődés révén is csupán a hajlam öröklődik, és megfelelő táplálkozással normál szinten tartható a vércukorszint.

A diabétesz kialakulhat hasnyálmirigy károsodás révén, ami általában immunrendszer problémára vezethető vissza. Mindez természetesen megelőzhető, ha a szervezet eléggé energikus, és az immunrendszer képes megfelelően működni.

Az egészséges ember vércukorszintje éhgyomorra 4,0 – 5,0 mmol/l érték, de mindenképpen 6,0 mmol/l alatt van. Akkor beszélünk diabéteszről, ha ez az éhgyomorra mért érték meghaladja a 7,0 mmol/l értéket. Amennyiben több egymás utáni mérés során megközelíti a vércukorszint ezt az értéket, akkor érdemes elővigyázatosnak lenni, mert az már egy károsodott vércukorérték.

Az AKTIV árpa formula fogyasztása során többen beszámoltak arról, hogy a vércukorértékük csökkent, ebből adódóan károsodott vércukorérték esetén az AKTIV árpa formula fogyasztása jelentősen javíthat a helyzeten, akár normál működést is eredményezhet.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.