Candida kezelése

Mostanában egyre többet hallani Candida fertőzésről, ami valójában egy helytelen kifejezés, mivel nem fertőzésről, hanem Candida túlszaporodásról van szó.

A Candida gombák szervezetünk normál működésében vesznek részt, és csak akkor okoznak problémát, ha a bélflóra megsérül, egyensúlya felborul, így a Candida gomba lehetőséget kap a túlszaporodásra, és ez okozza a kellemetlen tüneteket.

A Candida gomba túlszaporodásának nagyon egyszerű oka van, a helytelen táplálkozás, a rengeteg szervezetbe juttatott emészthetetlen adalékanyag, mely képes arra, hogy erőteljesen rongálja a bélflórát.

Az immunrendszer legyengülése szintén okot ad a Candida gomba számára a túlszaporodásra, ebből látható, hogy a jó minőségű táplálék, az immunrendszer karbantartása nem csupán a gyengeség elkerüléséhez fontos, hanem számos betegség és rendellenesség elkerülhető ezáltal.

A Candida gomba életteréhez rengeteg szénhidrát szükséges, ennek megvonása révén megszüntethetjük számukra az ideális élőhelyet, így szaporodásuk visszaszorítható. Ehhez nem kell más, mint egészséges életmód, egészséges étrend.

Nagyon sok ember, akinél már fennáll a Candida túlszaporodás, vagy annak veszélye, orvosi segítséget kér, és gyógyszeres kezeléshez folyamodik, mely révén még több vegyianyag jut a szervezetébe, ami újból a Candida gomba szaporodását segíti elő, mivel egyre jobban csökkenti az immunrendszer működését. Tehát ebből is látszik, hogy nem mindig ez a megfelelő megoldás, mivel létezik a Candida kezelésének természetes módja is.

Értékes táplálékbevitellel, egészséges tápanyagok fogyasztásával az immunrendszer erősödik, így nagyobb mértékben képes visszaszorítani a Candida szaporodást. Emellett érdemes odafigyelni a napi vitamin és ásványi anyag bevitelre, mely szintén az immunrendszert erősíti, hasonló eredménnyel.

Az AKTIV árpa formula mindezek mellett az emésztési folyamatokat is javítja, fehérjedús táplálékot jelent, valamint méregtelenít, tehát minden oldalról megvizsgálva, gyógyító hatással van a Candida betegségre.

Candida gomba túlzott elszaporodásának esetén érdemes az AKTIV árpa formulát minden nap fogyasztani, a rendszeres táplálkozás részeként, így előbb-utóbb a Candida túltermelődés visszaszorul, az immunrendszer megerősödik, és helyreáll az egyensúly.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.