Biotáplálék

bio táplálékA biotáplálék, illetve bioélelmiszerek témája napjainkban fontos és nagy port kavaró téma, mivel rengeteg vizsgálati eredmény születik, melyek azután folyton megcáfolják az előző vizsgálatokat.

Nem pusztán arról van szó, hogy mely bioélelmiszerben találnak vegyszert, és azok a vegyszerek milyen hatással vannak az emberi szervezetre, hanem főként arról, hogy hol van ezeknek a vegyszer mennyiségeknek a határértéke, és mi az ami még nem káros az emberi szervezet számára.

Nyilvánvalóan, ezeknek a vegyszereknek olyan hatásuk van a szervezetre, hogy abból még kis mennyiség is káros, ha az rendszeresen van fogyasztva, ám jogos felháborodásra adott okot, hogy ezeket a határértékeket három évvel ezelőtt nagyobb tűréshatárra emelték, tehát azok az élelmiszerek, amik három évvel ezelőtt károsak voltak, ma már nem azok. Természetesen, ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy azok az élelmiszerek is kikerülhetnek az üzletek polcaira.

A nagyüzemi módon termelt élelmiszerek rengeteg vegyszermaradványt tartalmaznak. Ilyen vegyszermaradványok a műtrágyák, fertőtlenítők, rovarirtók, gyomirtók, gombaölők, szintetikus adalékanyagok, mint például a tartósítószerek, mesterséges színezékek, természetazonos aromák, valamint a csomagolásból belekerült szintetikus anyagok. Sajnos, ez csak egy része a valódi vegyszermennyiségnek és fajtának, ám ebből is látszik, hogy elképesztő mennyiségű vegyszert fogyasztunk nap, mint nap a táplálkozás által.

A biotáplálék hatalmas előnye, hogy nem tartalmazhat olyan vegyszereket, melyek a termesztés során kerülhetnek a táplálékba szennyeződésként, valamint nem készülhetnek génmanipulált élelmiszerekből.

A biotáplálék megállapítására a hétköznapi emberek számára legegyszerűbb módszer az árkategória alapján való elkülönítés, mivel sajnos a bioélelmiszerek jóval drágábbak a vegyszerek által szennyezett élelmiszereknél, ám az egészség érdekében muszáj lenne erre áldozni.

Nagy előnyt jelent az egészséges táplálkozás tekintetében, hogy az AKTIV árpa formula bioélelmiszer, ennek ellenére az ára megfizethető, tehát legalább naponta egy vegyszer által szennyezett étkezést ki lehet vele váltani. Ez is egy lépés az egészséges életmód felé.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.