Allergia

allergiaNagyon sok ember szenved allergiás tünetektől, ám az immunrendszer megerősítésével mérsékelni lehet a hevesebb tüneteket.

Az allergia egy immunválasz, a gyulladásos folyamatok egy speciális formája, amikor egy-egy ártalmatlan behatásra a szervezet a normálistól eltérő módon reagál. Amikor a szervezet ártalmas idegen anyagnak tekint egy adott anyagot, és erre reagál, ezt nevezzük fokozott immunrendszer jelenségnek, hétköznapi nevén ez az allergia.

Az allergia kialakulásában nagy szerepet játszanak a környezeti szennyeződések, a nehézfémek, valamint a mérgező anyagok, melyek a táplálékokban jelen vannak, például a természetazonos aromák, színezékek, tartósítószerek és egyéb szintetikus adalékanyagok. Ezek az anyagok, melyek közvetlenül jutnak be a szervezetbe, olyan mértékben leterhelik az immunrendszert, hogy az túlzott reakcióval válaszol azután már véletlenszerűen bármilyen anyagra.

A felfokozott immunrendszer működés hozzájárul ahhoz, hogy a kiválasztószervek működése is felboruljon, mint például a máj és a vese, ebből adódóan nagy mennyiségű anyagcsere termékek halmozódnak fel a szervezet különböző részein. Ezért lehetséges az allergiás asztma, középfülgyulladás, légzőszervi megbetegedések.

Ilyen esetben nincs más megoldás, mint az immunrendszer működését optimalizálni, erősíteni, ezzel az allergia tünetei mérsékelhetők.

Bizonyított tény, hogy a vékonybél bolyhok megfelelő működése nagymértékben befolyásolja az immunrendszer hatékonyságát. Amikor nem megfelelően táplálkozik valaki, tehát az élelmiszer huzamosabb időn keresztül túl zsíros, vagy túl sok szintetikus anyag található benne, akkor a bélbolyhok károsodnak. Ezt az állapotot lehetséges helyreállítani, ám ahhoz be kell vezetni egy folyamatos egészséges étrendet.

Az AKTIV árpa formula béltisztító hatékonysága erősen hozzájárul, hogy a bélflóra egyensúlya ismét megfelelő legyen, valamint segít az egyéb élelmiszereknek a hasznosabb felszívódásában. Ebből adódóan, a rendszeres AKTIV árpa fogyasztás mindenképpen erősíti az immunrendszert, és csökkenti az allergiás tüneteket.

A megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag képes a bélflóra egyensúlyát helyreállítani és fenntartani, ehhez nagyszerű eszköz az AKTIV árpa formula rendszeres fogyasztása.Terméktapasztalatok:

P. Zsuzsa 41 éves
(Emésztés)
Sokkal könnyebben emésztem meg még a zsíros vagy füstölt élelmiszereket is, nincs puffadás. 1 hónap után, után vettem észre, a bőrön is bársonyosabb, nem szárad ki. Valóban nem kell annyi kávé, mint korábban ahhoz, hogy végig bírjam energiával a napot.B. Attila 32 éves sportújságíró
Egy hónapi szedés legértékesebb eredménye, hogy a hónap végére az éhségérzetem lecsökkent egy minimális szintre. Ez napi 3-szori szedés eredménye. Az energiaszintem javult, és észrevehető, hogy az étkezések utáni lelazulás, álmosodás eltűnőben van.Piroska néni 60 éves gyógymasszőr
Reggelire szoktam az AKTIV Árpa Formulát fogyasztani. 2 púpozott evőkanállal teszek belőle fél liter tejbe. Egész nap jól érzem magam, nem vagyok éhes, pár falatot vacsorára csak szokásból eszem.B. Gyuláné 68 éves nyugdíjas
Egy hónap AKTIV Árpa fogyasztása után jó az étvágyam, nincs szorulásom. Energikusabb vagyok nappal, és jobban alszom éjszaka.N. János 40 éves taxis
(Gyomorbántalmak)

’83 óta van gyomorfekélyem. Másfél éve elváltam és ez anyagilag és idegileg is megviselt. Kiújult a gyomorfekélyem és erős szúró fájdalmat éreztem és ez savtúltengéssel párosult. Bármit tettem a fájdalom csak fokozódott. 3 hónapja fogyasztom az AKTIV-ot, napi egyszeri, reggeli étkezéssel. Azóta mind a gyomorbántalmaim, mind az emésztőrendszerem, az ideg-rendszerem helyreállt. Ezenfelül rendkívül felfrissültnek és fittnek érzem magam. Nyugodtan alszom.